Бабаљ: Послије пропалог пуча наставиће се маћехински однос СНСД-а према Источном Сарајеву

25.01.2023. 11:36
1
ИЗВОР: katera.news

Предсједник Градског одбора СДС-а Дарко Бабаљ рекао је да се послије пропалог пуча наставља маћехински однос СНСД-а према Источном Сарајеву.

Дводневни бунт лажних пучиста у СНСД-у на челу са градоначелником Љубишом Ћосићем завршио је гунђењем у браду и пристајањем на наредбу из Лакташа да Нешић мора бити министар безбједности и да морају да гласају за њега. Нека знају лажни пучисти да тиме нису понизили Источно Сарајево већ само себе - истакао је Бабаљ.

Он је додао да од силних обећања о улагањима Владе Републике Српске у Источно Сарајево нема ништа.

-  Јахорину су отргли од Пала и града Источног Сарајева, позицијама у Сарајеву кадрује се из Лакташа једнако као и онима у Бањалуци - рекао је Бабаљ.

Он је поручио да је данашњи избор Савјета министара пораз Градског одбора СНСД-а у Источном Сарајеву јер су се показали немоћним да се изборе за своје суграђане.

- Њихов тихи бунт подсјећа на тиховање Игора Радојичића из 2014. године. Нека знају да ће због кукавичлука који су јуче показали доживјети политичку судбину бившег бањалучког градоначелника јер ако ишта сарајевски Срби не воле то је кукавичлук - закључио је Бабаљ.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Www 25.01.2023. 12:30
  Ma kome ti imaš šta pričati,ne javljaj se ,pokazao si i ti svoje davno
Повезане вијести
Бабаљ: Нека СНСД објасни занатлијама зашто прије хране за своју породицу, морају да плате ПДВ Зорану Тегелтији Бабаљ: Нека СНСД објасни занатлијама зашто прије хране за своју породицу, морају да плате ...
Бабаљ коментарисао Стевандићево писмо: Народ вам неће опростити Бабаљ коментарисао Стевандићево писмо: Народ вам неће опростити
Бабаљ задовољан усвојеним измјенама закона о ПДВ-у Бабаљ задовољан усвојеним измјенама закона о ПДВ-у
Најчитаније
 • Посни колач са вишњама и маком
  10h 12m
  0
 • На Јахорини ухапшен један од највећих бјегунаца у Европи
  6h 19m
  0
 • Марко Кубатлија од данас на челу Агенције за унапређење страних инвестиција БиХ
  8h 26m
  9
 • Општина Источно Ново Сарајево организује подјелу новогодишњих пакетића
  10h 17m
  0
 • Нерегистрована возила крстаре сеоским путевима
  10h 24m
  1