Бабаљ: Послије пропалог пуча наставиће се маћехински однос СНСД-а према Источном Сарајеву

25.01.2023. 11:36
1
ИЗВОР: katera.news

Предсједник Градског одбора СДС-а Дарко Бабаљ рекао је да се послије пропалог пуча наставља маћехински однос СНСД-а према Источном Сарајеву.

Дводневни бунт лажних пучиста у СНСД-у на челу са градоначелником Љубишом Ћосићем завршио је гунђењем у браду и пристајањем на наредбу из Лакташа да Нешић мора бити министар безбједности и да морају да гласају за њега. Нека знају лажни пучисти да тиме нису понизили Источно Сарајево већ само себе - истакао је Бабаљ.

Он је додао да од силних обећања о улагањима Владе Републике Српске у Источно Сарајево нема ништа.

-  Јахорину су отргли од Пала и града Источног Сарајева, позицијама у Сарајеву кадрује се из Лакташа једнако као и онима у Бањалуци - рекао је Бабаљ.

Он је поручио да је данашњи избор Савјета министара пораз Градског одбора СНСД-а у Источном Сарајеву јер су се показали немоћним да се изборе за своје суграђане.

- Њихов тихи бунт подсјећа на тиховање Игора Радојичића из 2014. године. Нека знају да ће због кукавичлука који су јуче показали доживјети политичку судбину бившег бањалучког градоначелника јер ако ишта сарајевски Срби не воле то је кукавичлук - закључио је Бабаљ.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Www 25.01.2023. 12:30
    Ma kome ti imaš šta pričati,ne javljaj se ,pokazao si i ti svoje davno
Повезане вијести
Бабаљ: Грађани данас испаштају због Додикових неиспуњених обећања према Американцима Бабаљ: Грађани данас испаштају због Додикових неиспуњених обећања према Американцима
Бабаљ: Нека СНСД објасни занатлијама зашто прије хране за своју породицу, морају да плате ПДВ Зорану Тегелтији Бабаљ: Нека СНСД објасни занатлијама зашто прије хране за своју породицу, морају да плате ...
Бабаљ коментарисао Стевандићево писмо: Народ вам неће опростити Бабаљ коментарисао Стевандићево писмо: Народ вам неће опростити
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    13h 59m
    5
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    22h 51m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    16h 42m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    11h 34m
    4
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    20h 27m
    0