Бабаљ: Свјестан свог пораза режим сламку спаса тражи у прљавој кампањи

18.09.2022. 17:21
0
ИЗВОР: katera.news

 Према резултатима анализа, кандидат за предсједника Српске Јелена Тривић и кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Мирко Шаровић, имају велику подршку народа Републике Српске која говори о њиховој убједљивој побједи. 

- Резултати анализа изазвали су страх и нервозу код режима који не преза од употребе најпрљавијих лажи и средстава за деградацију кандидата опозиције – поручио је Дарко Бабаљ, посланика СДС у Народној скупштини Републике Српске и носиоца листе СДС за Парламент БиХ.

- Увидјевши да народ више нема страха, те да је окренут истинским патриотама и људима који желе добробит Републици Српској и свом народу, очекује се најпрљавија кампања режима у наредним данима усмјерена према кандидатима опозиције - упозорава Бабаљ.

Наводи да је режим свјестан свог великог пораза и стварног стања на терену, злоупотребљавајући и јавне институције, већ кренуо са покушајем криминализације појединих кандидата опозиције, са циљем да своју кампању чине што прљавијом у наредним данима.

- Након што им не пролазе лажи које свакодневно сервирају грађанима Републике Српске, представе за јавност које изводе више од петнаест година, слаба посјећеност трибинама, раскол међу члановима странке, гафови и издаје које су јавности преставили претходних дана угошћавајући хрватског предсједника на приватном имању, игнорисање од високих званичника Србије на Дан српског јединства, режим је одлучио да сламку спаса види у најпрљавијој кампањи коју ће преузети до сада - истакао је Бабаљ и додао.

- Све лажи и средства коју ће искористити наредних дана у својој најпрљавијој кампањи до сада, показатељ је њихове пропасти на изборима, њиховог коначног краја и неспособности да рјешавају најважнија питања за грађане Републике Српске. Неспособност рјешавања питања бораца, системског рјешавања проблема у здравству, образовању...!

Он поручује да Српска демократска странка своју кампању наставља чисто са програмом бољег живота, достојанственог сваког борца, радника, пензионера, студента, ђака.

- До краја кампање очекујемо још већу предност и подршку народа, упркос нападима и лажима који ће услиједити од стране режима - истакао је Бабаљ.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Бабаљ: Грађани данас испаштају због Додикових неиспуњених обећања према Американцима Бабаљ: Грађани данас испаштају због Додикових неиспуњених обећања према Американцима
Бабаљ: Нека СНСД објасни занатлијама зашто прије хране за своју породицу, морају да плате ПДВ Зорану Тегелтији Бабаљ: Нека СНСД објасни занатлијама зашто прије хране за своју породицу, морају да плате ...
Бабаљ коментарисао Стевандићево писмо: Народ вам неће опростити Бабаљ коментарисао Стевандићево писмо: Народ вам неће опростити
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    14h 49m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    13h 44m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    8h 32m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    9h 38m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    18h 6m
    0