Бањалучанин са лисицама на рукама побјегао из полицијске станице

19.12.2023. 12:14
2
ИЗВОР: nezavisne.com

Бањалучанина Ђ.Д. са лисицама на рукама побјегао је из Полицијске станице Поткозарје код Бањалуке, али је убрзо пронађен, потврђено је "Независиним новинама".

Из ПУ Бањалука казали су да у понедјељак ухапсили Ð.Д. из Бањалуке, због сумње да је починио кривична дјела насилничко понашање и оштећење и одузимање туђих ствари.

- Надлежној полицијској станици, јуче око 11.30 часова, оштећено лице пријавило је да је у Бањалуци у двориште њене породичне куће, дошло лице Д.Ð. носећи сјекиру у руци, које је галамило и неразговијетно причало, а потом сјекиром разбило прозор на породићној кући оштећеног лица, а потом се удаљило са лица мјеста - рекли су из ПУ Бањалука и додали да је полиција изашла на терен, те извршила увиђај, након чега је  Ð.Д. пронађен и ухапшен.

- Током боравка у службеним просторијама Полицијске станице лице Ð.Д. је искористило непажњу полицијских службеника и удаљило се из службених просторија, али је брзом реакцијом полицијских службеника убрзо пронађено - рекли су из ПУ Бањалука.

Додали су да ће против одговорних полицијских службеника бити спроведен дисиплински поступак ради утврђивања евентуалних пропуста у раду.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Анонимно 20.12.2023. 08:05
    Pravo kod kovaca
  • Generic placeholder image
    Merc 19.12.2023. 13:36
    što ih fatate kad vam bježi kako ko hoće
Повезане вијести
Мајка првих четворки у историји Бањалуке: Личе, али већ им сада видим различиту нарав Мајка првих четворки у историји Бањалуке: Личе, али већ им сада видим различиту нарав
Затворенике нема ко да лијечи Затворенике нема ко да лијечи
Радник пао са зграде, тешко повријеђен Радник пао са зграде, тешко повријеђен
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    17h 6m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    22h 39m
    2
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    23h 31m
    1
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    2h 39m
    0
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    23h 36m
    0