Бањалучанину 12 година робије због обљубе дјетета

11.07.2022. 15:30
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Бањалучанин Д. Т. осуђен је у Окружном суду у Бањалуци на 12 година затвора због три обљубе дјетета млађег од 15 година, објављено на интернет страници суда.

Оптуженом је осим казне изречена забрана приближавања и комуникације са жртвом у трајању од двије године.

Овај случај је био затворен за јавност па детаљи нису наведени, а како је раније саопштено из бањалучког Окружног тужилаштва Д.Т. је кривично дјело починило на штету четрнаестогодишњакиње.

Како је објављено на интернет страници Окружног суда Д.Т. је за свако кривично дјело обљуба са дјететом млађим од петнаест година добио по осам година затвора. Суд му је након тога изрекао јединствену казну од 12 година робије.

- Оптуженом је изречена забрана приближавања оштећеном лицу на удаљеност мању од 150 метара и забрана комуникације са истим у трајању од двије године. Та мјера се рачуна од дана правоснажности пресуде, с тим да се вријеме проведено на издржавању казне затвора, не урачунава у вријеме трајања ове мјере - саопштено је из Окружног суда.

Оптуженом је у изречену казну затвора урачунато вријеме проведено у притвору од 23.12.2021. године до 23.3.2022. године.

Коментари 0
Повезане вијести
Oсумњичен да је искориштавао малољетну особу за порнографију Oсумњичен да је искориштавао малољетну особу за порнографију
“Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО) “Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО)
Мушкарцу четири и по године затвора: Сексуално искориштавао дјевојчице Мушкарцу четири и по године затвора: Сексуално искориштавао дјевојчице
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 19m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 18m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 54m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 15m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 58m
    9