Бањалучанину 12 година робије због обљубе дјетета

11.07.2022. 15:30
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Бањалучанин Д. Т. осуђен је у Окружном суду у Бањалуци на 12 година затвора због три обљубе дјетета млађег од 15 година, објављено на интернет страници суда.

Оптуженом је осим казне изречена забрана приближавања и комуникације са жртвом у трајању од двије године.

Овај случај је био затворен за јавност па детаљи нису наведени, а како је раније саопштено из бањалучког Окружног тужилаштва Д.Т. је кривично дјело починило на штету четрнаестогодишњакиње.

Како је објављено на интернет страници Окружног суда Д.Т. је за свако кривично дјело обљуба са дјететом млађим од петнаест година добио по осам година затвора. Суд му је након тога изрекао јединствену казну од 12 година робије.

- Оптуженом је изречена забрана приближавања оштећеном лицу на удаљеност мању од 150 метара и забрана комуникације са истим у трајању од двије године. Та мјера се рачуна од дана правоснажности пресуде, с тим да се вријеме проведено на издржавању казне затвора, не урачунава у вријеме трајања ове мјере - саопштено је из Окружног суда.

Оптуженом је у изречену казну затвора урачунато вријеме проведено у притвору од 23.12.2021. године до 23.3.2022. године.

Коментари 0
Повезане вијести
“Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО) “Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО)
Мушкарцу четири и по године затвора: Сексуално искориштавао дјевојчице Мушкарцу четири и по године затвора: Сексуално искориштавао дјевојчице
Амерички гигант улаже у бањалучку крипто платформу 6,3 милиона КМ Амерички гигант улаже у бањалучку крипто платформу 6,3 милиона КМ
Најчитаније
 • Годишњица смрти Мике Антића - "Ако ти јаве: умро сам, не веруј то не умем“
  10h 14m
  0
 • Хан Пијесак: Прва тракторијада окупила око 20 учесника (ВИДЕО)
  6h 43m
  0
 • У саобраћајној несрећи у Невесињу погинула осамнаестогодишња дјевојка
  8h 45m
  0
 • Требињци уловили сома на Билећком језеру, дужине скоро два метра
  23h 7m
  2
 • Кафе “Пинки” побједник турнира “Коран 2024”
  10h 57m
  0