Бечић: Издају не могу да опростим

23.02.2022. 21:08
0
ИЗВОР: СРНА

Лидер Демократа Алекса Бечић рекао је на протесту у Подгорици да издају не може да опрости и да ДПС сада жели да варањем дође до власти.

На трећем протесту у Подгорици у посљедњих 15 дана против најаве формирања мањинске владе Црне Горе, Бечић је истакао да се бјежи од избора и да га не би чудило, када је у питању ДПС, да траже одгађање избора у свим градовима, јер нема мјеста гдје ће побиједити.

- ДПС сада жели варањем да пречицом дође до власти. Бјеже од избора као `ђаво од крста`. Све им помињите, само изборе не - рекао је Бечић на булевару испред Храма Христовог Васкрсења.

Он је истакао да су на јучерашњем колегијуму у Скупштини Црне Горе били удружени они који варају деценијама и они који су били са Демократама и врше притисак на потпредсједника Скупштине Црне Горе Страхињу Булајића да закаже скупштинску сједницу.

- Све у животу могу да опростим и разумијем, али издају никада не могу да опростим - поручио је Бечић.

Посланик Демократа Борис Богдановић рекао је да је устала Црна Гора да би одбранила своју будућност.

На протесту су били и посланик Демократа Зденка Поповић, посланици Момо Копривица и Владимир Мартиновић, Марко Милачић /Права/, министри економског развоја и финансија и социјалног старања Јаков Милатовић и Милојко Спајић.

Демократска Црна Гора је након пада Владе Здравка Кривокапића и смјене Алексе Бечића са мјеста предсједника Скупштине Црне Горе, осим три протеста у Подгорици, организовала и протесте у Никшићу, Беранама, Пљевљима, Колашину и Жабљаку.

Коментари 0
Повезане вијести
Дио мјештана поново протестовао против изградње депоније у Козјој Луци Дио мјештана поново протестовао против изградње депоније у Козјој Луци
Ухапшен бизнисмен и још пет лица Ухапшен бизнисмен и још пет лица
Велики протестни скуп Срба на КиМ: "Нећете нас протерати с наших огњишта" Велики протестни скуп Срба на КиМ: "Нећете нас протерати с наших огњишта"
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    5h 8m
    0
  • Трудница теже повријеђена након напада пса луталице
    22h 51m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    17h 8m
    5
  • Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица
    18h 42m
    0
  • Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција
    23h 13m
    1