"Бели вукови": Хулигани тероришу нашу дјецу (ВИДЕО)

17.06.2020. 21:16
2
ИЗВОР: BN TV

Удружење бораца "Бели вукови'' из Пала затражило је да надлежне институције заштите њихову дјецу од, како кажу, хулигана који раде шта хоће. Повод је недавна кафанска туча у којој су два младића задобила тешке тјелесне повреде, а нападачи су пуштени на слободу.

Група хулигана недавно је у једној паљанској кафани напала госте и том приликом тешке тјелесне повреде задобили су Стефан Кнежевић, који се још налази на болничком лијечењу, и Ђорђе Јанковић.

Нападачи су користили пиштоље и дрвене палице, а ради се о особама које су на условној слободи јер се терете за убиство Дамира Остојића у септембру 2018. године у Бањалуци и убиство два полицајца у Сарајеву у октобру исте године.

Дежурни тужилац Окружног тужилаштва у Источном Сарајеву напад је окарактерисао као нарушавање јавног реда и мира и нападаче пустио на слободу.

Међу нападнутим особама те вечери био је и Владимир Благојевић, власник приватне фирме, којем су нападачи, како тврди, раније тражили рекет.

Један од повријеђених младића Стефан Кнежевић, син је припадника "Белих вукова", одликованог и рањаваног борца Одбрамбено-отаџбинског рата. Борци се питају да ли тужилаштво покушава да заташка овај напад као што су, како тврде, заташкали и убиство њиховог команданта Срђана Кнежевића.

Удружење "Бели вукови" упутило је надлежним институцијама званичан захтјев у којем су навели да се напад на Стефана Кнежевића и Ђорђа Јанковића окарактерише као кривично дјело покушај убиства. Траже да се, како кажу, криминалци са дебелим полицијским досијеима затворе како би престали да шире страх и панику у Палама.

 

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Melania Trump 20.06.2020. 09:07
    Pravda se seli u narod... Polako samo, ici ce opet roditelji za djecom na igranke;)
  • Generic placeholder image
    Pale 18.06.2020. 23:55
    Završiće kao i prošli mafijascici,sve i jedan pod crnom zemljom. Kakva policija,ona nesmije ni da ih zaustavi i kontroliše,a kamoli da mu napiše kaznu a normalne i poštene momke i ljude non stop
Повезане вијести
Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    19h 53m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    19h 35m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    20h 29m
    7
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    17h 24m
    0
  • Премјештени посмртни остаци Бате Живојиновића из Алеје заслужних грађана
    16h 26m
    0