"Beli vukovi": Huligani terorišu našu djecu (VIDEO)

17.06.2020. 21:16
2
IZVOR: BN TV

Udruženje boraca "Beli vukovi'' iz Pala zatražilo je da nadležne institucije zaštite njihovu djecu od, kako kažu, huligana koji rade šta hoće. Povod je nedavna kafanska tuča u kojoj su dva mladića zadobila teške tjelesne povrede, a napadači su pušteni na slobodu.

Grupa huligana nedavno je u jednoj paljanskoj kafani napala goste i tom prilikom teške tjelesne povrede zadobili su Stefan Knežević, koji se još nalazi na bolničkom liječenju, i Đorđe Janković.

Napadači su koristili pištolje i drvene palice, a radi se o osobama koje su na uslovnoj slobodi jer se terete za ubistvo Damira Ostojića u septembru 2018. godine u Banjaluci i ubistvo dva policajca u Sarajevu u oktobru iste godine.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu napad je okarakterisao kao narušavanje javnog reda i mira i napadače pustio na slobodu.

Među napadnutim osobama te večeri bio je i Vladimir Blagojević, vlasnik privatne firme, kojem su napadači, kako tvrdi, ranije tražili reket.

Jedan od povrijeđenih mladića Stefan Knežević, sin je pripadnika "Belih vukova", odlikovanog i ranjavanog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata. Borci se pitaju da li tužilaštvo pokušava da zataška ovaj napad kao što su, kako tvrde, zataškali i ubistvo njihovog komandanta Srđana Kneževića.

Udruženje "Beli vukovi" uputilo je nadležnim institucijama zvaničan zahtjev u kojem su naveli da se napad na Stefana Kneževića i Đorđa Jankovića okarakteriše kao krivično djelo pokušaj ubistva. Traže da se, kako kažu, kriminalci sa debelim policijskim dosijeima zatvore kako bi prestali da šire strah i paniku u Palama.

 

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Melania Trump 20.06.2020. 09:07
    Pravda se seli u narod... Polako samo, ici ce opet roditelji za djecom na igranke;)
  • Generic placeholder image
    Pale 18.06.2020. 23:55
    Završiće kao i prošli mafijascici,sve i jedan pod crnom zemljom. Kakva policija,ona nesmije ni da ih zaustavi i kontroliše,a kamoli da mu napiše kaznu a normalne i poštene momke i ljude non stop
Povezane vijesti
Edukativno predavanje „Oružje ne štiti, oružje ubija“ sutra u Palama Edukativno predavanje „Oružje ne štiti, oružje ubija“ sutra u Palama
Nagrađeni pobjednici konkursa povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade Nagrađeni pobjednici konkursa povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade
„Tangovi“ dječaci osvojili turnir u Holandiji „Tangovi“ dječaci osvojili turnir u Holandiji
Najčitanije
  • U saobraćajnoj nezgodi na putu Podromanija - Sumbulovac teško povrijeđeno dijete
    3h 38m
    0
  • U toku uviđaj u stanu gdje su pronađena tijela žene i dvoje djece
    18h 32m
    0
  • Dušanov zakonik danas puni 675 godina
    4h 31m
    1
  • Maturantima po 100 KM od Opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    22h 54m
    4
  • Sokolac: Uplatio novac, teretno motorno vozilo mu nije isporučeno
    3h 55m
    1