Берјан: Понашање савјетника предсједника Српске без осуде кабинета у којем ради

21.09.2023. 21:00
1
ИЗВОР: katera.news

Дарко Берјан, посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске рекао је да друмско разбојништво Бранислава Окуке, савјетника предсједника Републике Српске Милорада Додика, у Требињу, већ трећи дан је без осуде кабинета у којем ради.

- Милорад Додик није нашао за сходно да осуди напад свог савјетника на Момчила Мандића у центру Требиња. Умјесто осуде напада, најприје Додик, а затим и РТРС су наставили са увредама на Мандићев рачун - рекао је Берјан.

Он је упитао да ли је могуће да предсједник и његов кабинет дјелују на  "уличарски начин, пријетећи чак и оружјем на неистомишљенике".

- Да ли је то начин који ће постати уобичајан начин обрачуна са свим неистомишљеницима режима? Да ли ће у Мандићевим ципелама сутра бити неко други, само зато што не мисли исто као велики „баја“ или неки од његових „малих“ савјетника – упитао је Берјан.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Лозинка 22.09.2023. 07:08
  Драго уредништво Катере!

  Надам се да моје добронамјерне коментаре, које ваша цензура не пропусти на портал, макар прослиједите на праву адресу. Односно, до онога коме су коментари упућени.

  ЛП
Повезане вијести
Гласни када бране Додика, нијеми на муке сабораца: БОРС на мети жестоких критика због доласка њихових челника пред Суд БиХ Гласни када бране Додика, нијеми на муке сабораца: БОРС на мети жестоких критика због дола...
Одгођено рочиште у предмету против Додика и Лукића Одгођено рочиште у предмету против Додика и Лукића
Дуњић: Нетранспарентно и нерационално трошење јавних средстава Дуњић: Нетранспарентно и нерационално трошење јавних средстава
Најчитаније
 • Возач камиона из БиХ нестао у Словенији, породица моли за помоћ
  13h 32m
  0
 • Пронађен Бијељинац за којим се трагало у Словенији
  4h 46m
  0
 • Јолић: Извршене припреме за зимско одржавање саобраћајница
  12h 51m
  1
 • Поднесено око 6.000 захтјева за јединствен мјесечни борачки додатак
  4h 11m
  1
 • Укључимо се у акцију „Један слаткиш, једно дијете“
  13h 38m
  0