Berjan: Ponašanje savjetnika predsjednika Srpske bez osude kabineta u kojem radi

21.09.2023. 21:00
1
IZVOR: katera.news

Darko Berjan, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske rekao je da drumsko razbojništvo Branislava Okuke, savjetnika predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, u Trebinju, već treći dan je bez osude kabineta u kojem radi.

- Milorad Dodik nije našao za shodno da osudi napad svog savjetnika na Momčila Mandića u centru Trebinja. Umjesto osude napada, najprije Dodik, a zatim i RTRS su nastavili sa uvredama na Mandićev račun - rekao je Berjan.

On je upitao da li je moguće da predsjednik i njegov kabinet djeluju na  "uličarski način, prijeteći čak i oružjem na neistomišljenike".

- Da li je to način koji će postati uobičajan način obračuna sa svim neistomišljenicima režima? Da li će u Mandićevim cipelama sutra biti neko drugi, samo zato što ne misli isto kao veliki „baja“ ili neki od njegovih „malih“ savjetnika – upitao je Berjan.

Komentari 1
 • Generic placeholder image
  Lozinka 22.09.2023. 07:08
  Drago uredništvo Katere!

  Nadam se da moje dobronamjerne komentare, koje vaša cenzura ne propusti na portal, makar proslijedite na pravu adresu. Odnosno, do onoga kome su komentari upućeni.

  LP
Povezane vijesti
Glasni kada brane Dodika, nijemi na muke saboraca: BORS na meti žestokih kritika zbog dolaska njihovih čelnika pred Sud BiH Glasni kada brane Dodika, nijemi na muke saboraca: BORS na meti žestokih kritika zbog dola...
Odgođeno ročište u predmetu protiv Dodika i Lukića Odgođeno ročište u predmetu protiv Dodika i Lukića
Dunjić: Netransparentno i neracionalno trošenje javnih sredstava Dunjić: Netransparentno i neracionalno trošenje javnih sredstava
Najčitanije
 • Vozač kamiona iz BiH nestao u Sloveniji, porodica moli za pomoć
  11h 13m
  0
 • Pronađen Bijeljinac za kojim se tragalo u Sloveniji
  2h 27m
  0
 • Jolić: Izvršene pripreme za zimsko održavanje saobraćajnica
  10h 32m
  1
 • Uključimo se u akciju „Jedan slatkiš, jedno dijete“
  11h 19m
  0
 • Proglašen najljepši automobil u 2023. godini
  8h 0m
  0