Бесплатна контрола возила на Сокоцу и у Рогатици

24.11.2020. 08:23
0
ИЗВОР: СРНА

Стручни тим Ауто-мото савеза Републике Српске данас ће на Сокоцу и у Рогатици бесплатно контролисати исправност уређаја на моторним возилима и њихову припремљеност за вожњу у зимским условима.

Возачи ће моћи да преконтролишу возила у Ауто-мото друштву "Соколац" од 9.00 до 11.00 часова, а од 13.00 до 15.00 у Ауто-мото друштву "Рогатица", саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Републичка превентивна кампања "Безбједна вожња у зимским условима 2020" трајаће до 27. новембра у више градова и општина Српске.

Акцију организују Ауто-мото савез Републике Српске и ауто-мото друштва, у сарадњи са компанијом "Оптима група" и подршком Министарства саобраћаја и веза, Министарства унутрашњих послова Српске, Агенције за безбједност саобраћаја Српске и локалних заједница.

Возачи током кампање могу бесплатно преконтролисати возила и у сервисима АМД у Дервенти, Модричи, Требињу и Рогатици.

Коментари 0
Повезане вијести
Руска делегација донијела на Нови Зејтинлик честицу "Пламена сјећања" из Москве Руска делегација донијела на Нови Зејтинлик честицу "Пламена сјећања" из Москве
Средњошколски центар „Василије Острошки“ у понедјељак обиљежава Дан школе Средњошколски центар „Василије Острошки“ у понедјељак обиљежава Дан школе
Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику" Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
Најчитаније
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    8h 17m
    0
  • На данашњи дан Турци спалили мошти Светог Саве
    4h 14m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    10h 21m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    22h 57m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    7h 35m
    0