Бесплатни позиви према Болници „Србија“ за грађане Источног Сарајева

07.03.2022. 15:37
1
ИЗВОР: Катера

Грађани Источног Сарајева од сада ће моћи да обављају бесплатне позиве према Болници „Србија“, а нова инфо линија биће отворена сваким даном од 7 до 19 часова, саопштеноје из Градске управе Источно Сарајево.

Грађанима ће на располагању бити бесплатан број путем којег ће моћи да лакше и брже контактирају са Болницом „Србија“, заказују прегледе и добију потребне информације.

Градска управа Источно Сарајево и градоначелник Љубиша Ћосић подржали су иницијативу Удружења жена „Викторија“ Пале за увођење инфо линије са Болницом „Србија“ која ће бити бесплатна за грађане, а све трошкове позива сносиће Градска управа.

Захваљујући активностима градоначелника и Градске управе, у претходном периоду добијена је сагласност Мтел-а и  менаџмента Болнице „Србија“, док су у комуникацији са Регулаторном агенцијом за комуникације (РАК) обезбијеђени сви технички предуслови за функционисање овог броја.

Важност овог пројекта огледа се и у томе што ће отварањем инфо линије бити обезбијеђено једно радно мјесто, на којем ће бити запослен оператер који ће током дана бити на услузи грађанима, додаје се у саопштењу.

Број бесплатног инфо телефона је 0800 50 601, а грађанима ће за сада бити на располагању сваким даном од 7 до 19 часова. 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Анонимно 07.03.2022. 21:40
    Svaka čast!
Повезане вијести
Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Ватрогасац – хуман и одговоран посао који морате вољети Ватрогасац – хуман и одговоран посао који морате вољети
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    23h 35m
    1
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    21h 34m
    1
  • Партизан мијења име!
    14h 16m
    4
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    23h 47m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    18h 49m
    0