Besplatni pozivi prema Bolnici „Srbija“ za građane Istočnog Sarajeva

07.03.2022. 15:37
1
IZVOR: Katera

Građani Istočnog Sarajeva od sada će moći da obavljaju besplatne pozive prema Bolnici „Srbija“, a nova info linija biće otvorena svakim danom od 7 do 19 časova, saopštenoje iz Gradske uprave Istočno Sarajevo.

Građanima će na raspolaganju biti besplatan broj putem kojeg će moći da lakše i brže kontaktiraju sa Bolnicom „Srbija“, zakazuju preglede i dobiju potrebne informacije.

Gradska uprava Istočno Sarajevo i gradonačelnik Ljubiša Ćosić podržali su inicijativu Udruženja žena „Viktorija“ Pale za uvođenje info linije sa Bolnicom „Srbija“ koja će biti besplatna za građane, a sve troškove poziva snosiće Gradska uprava.

Zahvaljujući aktivnostima gradonačelnika i Gradske uprave, u prethodnom periodu dobijena je saglasnost Mtel-a i  menadžmenta Bolnice „Srbija“, dok su u komunikaciji sa Regulatornom agencijom za komunikacije (RAK) obezbijeđeni svi tehnički preduslovi za funkcionisanje ovog broja.

Važnost ovog projekta ogleda se i u tome što će otvaranjem info linije biti obezbijeđeno jedno radno mjesto, na kojem će biti zaposlen operater koji će tokom dana biti na usluzi građanima, dodaje se u saopštenju.

Broj besplatnog info telefona je 0800 50 601, a građanima će za sada biti na raspolaganju svakim danom od 7 do 19 časova. 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Anonimno 07.03.2022. 21:40
    Svaka čast!
Povezane vijesti
Porodica nastradalih traži maksimalnu kaznu zatvora za Amira Kujovića Porodica nastradalih traži maksimalnu kaznu zatvora za Amira Kujovića
Uhapšen zbog prijetnji vatrenim oružjem Uhapšen zbog prijetnji vatrenim oružjem
U subotu međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici u Istočnom Novom Sarajevu U subotu međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici u Istočnom Novom Sarajevu
Najčitanije
  • Manja zapošljava: Oglas za posao u Istočnom Sarajevu
    20h 41m
    0
  • Kako su se zavoljeli Ivo Andrić i Milica Babić – ljubav prikrivena snovima i hartijom
    10h 46m
    1
  • Rode su bile prvi gosti u kafiću u Palama
    11h 18m
    1
  • Uhapšen zbog prijetnji vatrenim oružjem
    13h 41m
    1
  • Jak zemljotres pogodio Srbiju
    6h 51m
    0