Без одбојке у Републици Српској

25.03.2021. 18:49
0
ИЗВОР: Sportdc.net

Због погоршане епидемиолошке ситуације на територији цијеле Босне и Херцеговине и доношења још оштријих мјера за обезбјеђење прописаних услова за одигравање утакмица и путовања кроз БиХ у условима пандемије, а на основу захтјева клубова за одлагање утакмица седамнаестог кола Прве лиге Републике Српске, све утакмице седамнаестог кола које су требале да се играју 27/28.03.2021. године се одлажу .

Одбојкашки клуб „Либеро“ и ЖОК „Црвена Звијезда“ су доставили захтјев за одлагање њихових утакмица због немогућности обезбјеђења школских дворана за тренинге и утакмице и прекида тренажног процеса који траје већ више од петнаест дана.

Одбојкашки клуб „Инова“ и ЖОК „Радник“ су затражили одлагање утакмица седамнаестог кола, због немогућности обезбјеђења превоза и других услова на путовању (полицијски сат, угоститељски објекти не раде), као и забринутост и забране родитеља одбојкашица да због погоршане епидемиолошке ситуације путују на удаљене дестинације од преко 300 км у једном дану.

 Имајући у виду чињеницу да клубови нису у равноправном положају што се тиче тренажног процеса, а да други нису у могућности обезбиједити нормалне услове за одлазак на утакмице донесена је горе наведена одлука о одлагању утакмица седамнаестог кола Прве лиге. Утакмице седамнаестог кола ће бити одигране 03/04.04. 2021. године уколико се до тада створе услови, у противном прекид ће трајати све док се не створе услови за наставак такмичења.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Додик: Српска као самостална држава за три године би постала чланица ЕУ
Пале домаћин финала турнира за јуниорке у одбојци
Корона вирус потврђен код још 66 особа у Српској
Најчитаније
 • Вирусом корона заражено пет особа у Источном Сарајеву
  15h 20m
  0
 • Српску Илиџу часно одбранили Илиџанци (ФОТО)
  13h 4m
  1
 • На Електротехничком факултету промовисана кампања уписа студената (ВИДЕО)
  14h 46m
  0
 • Мандић: Под хитно смијенити Градски одбор СНС Београд, са Небојшом Стефановићем на челу
  9h 52m
  0
 • Додик: Српска као самостална држава за три године би постала чланица ЕУ
  14h 49m
  1