Без одбојке у Републици Српској

25.03.2021. 18:49
0
ИЗВОР: Sportdc.net

Због погоршане епидемиолошке ситуације на територији цијеле Босне и Херцеговине и доношења још оштријих мјера за обезбјеђење прописаних услова за одигравање утакмица и путовања кроз БиХ у условима пандемије, а на основу захтјева клубова за одлагање утакмица седамнаестог кола Прве лиге Републике Српске, све утакмице седамнаестог кола које су требале да се играју 27/28.03.2021. године се одлажу .

Одбојкашки клуб „Либеро“ и ЖОК „Црвена Звијезда“ су доставили захтјев за одлагање њихових утакмица због немогућности обезбјеђења школских дворана за тренинге и утакмице и прекида тренажног процеса који траје већ више од петнаест дана.

Одбојкашки клуб „Инова“ и ЖОК „Радник“ су затражили одлагање утакмица седамнаестог кола, због немогућности обезбјеђења превоза и других услова на путовању (полицијски сат, угоститељски објекти не раде), као и забринутост и забране родитеља одбојкашица да због погоршане епидемиолошке ситуације путују на удаљене дестинације од преко 300 км у једном дану.

 Имајући у виду чињеницу да клубови нису у равноправном положају што се тиче тренажног процеса, а да други нису у могућности обезбиједити нормалне услове за одлазак на утакмице донесена је горе наведена одлука о одлагању утакмица седамнаестог кола Прве лиге. Утакмице седамнаестог кола ће бити одигране 03/04.04. 2021. године уколико се до тада створе услови, у противном прекид ће трајати све док се не створе услови за наставак такмичења.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Траже веће плате за просвjeтаре, културњаке и раднике у правосуђу Траже веће плате за просвjeтаре, културњаке и раднике у правосуђу
Фонд здравственог осигурања Српске тражи кредит од 100 милиона КМ Фонд здравственог осигурања Српске тражи кредит од 100 милиона КМ
Српска за годину дана "изгубила" више мањих општина Српска за годину дана "изгубила" више мањих општина
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    22h 6m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    8h 5m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    6h 32m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    8h 24m
    0
  • "Кад ти живот створи хиљаду разлога за плакање, ти му покажи хиљаду разлога за осмијех!"
    9h 22m
    1