Биоскоп у Источном Новом Сарајеву у филмској седмици доноси нове пројекције филмова

19.11.2021. 10:19
0
ИЗВОР: Катера

Биоскоп "My Cinema" Источно Сарајево од 19. новембра најављује наставак приказивања регионалног блокбастера „Јужни ветар: Убрзање“, стриповског мега хита „Веном 2“, као и два анимирана хита „Авантуре породице Бигфоот“ и „Мали шеф: породични бизнис“.

Због великог интересовања публике у Источном Сарајеву наставак акционог блокбастера Милоша Аврамовића са сјајним Милошем Биковићем у главној улози остаће на репертоару за викенду, од 19. до 21. новембра.

Поред „Јужног ветра: Убрзање“ биоскоп My Cinema од 19. новембра на репертоар доноси и свјетски мега хит „Веном 2“.

За викенд 20. и 21. новембра биоскоп My Cinema за најмлађе гледаоце и њихове родитеље у пријеподневним матинеја пројекцијама на репертоар доноси чак два нова анимирана хита. Пројекције анимиране комедије „Мали шеф: Породични бизнис“ у My Cinema  заказане су за суботу и недјељу 13. и 14. новембар у терминима од 11:30 сати.

У термину од 14:00 сати сви малишани и њихови родитељи могу уживати у још једном анимираном хиту „Avanture porodice Bigfoot“. 

У биоскопу Мy Cinema гледаоци свих генерација имају потпуни филмски угођај, а уз продају освјежавајућих напитака и кокица уживаћете у гледању свих регионалних, свјетских и анимираних хитова.

Све пројекције у простору биоскопа My Cinema одвијаће се уз актуелне мјере заштите од ширења пандемије корона вируса, а из овог кина љубазно моле све гледаоце да у простору фоајеа носе заштитне маске и држе физичку дистанцу.

Све информације око термина пројекција, репертоара биоскопа, цијена карата и те све информације око телефонске резервације карата сви заинтересовани ових дана могу пронаћи на Фејсбук страници и Инстаграм профилу My Cinema Источно Сарајево.

  • Слика
  • Слика
  • Слика

 

Коментари 0
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    4h 55m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    4h 37m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    22h 5m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    19h 12m
    0
  • Оперисан Срђан Ђоковић
    22h 10m
    0