Bioskop u Istočnom Novom Sarajevu u filmskoj sedmici donosi nove projekcije filmova

19.11.2021. 10:19
0
IZVOR: Katera

Bioskop "My Cinema" Istočno Sarajevo od 19. novembra najavljuje nastavak prikazivanja regionalnog blokbastera „Južni vetar: Ubrzanje“, stripovskog mega hita „Venom 2“, kao i dva animirana hita „Avanture porodice Bigfoot“ i „Mali šef: porodični biznis“.

Zbog velikog interesovanja publike u Istočnom Sarajevu nastavak akcionog blokbastera Miloša Avramovića sa sjajnim Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi ostaće na repertoaru za vikendu, od 19. do 21. novembra.

Pored „Južnog vetra: Ubrzanje“ bioskop My Cinema od 19. novembra na repertoar donosi i svjetski mega hit „Venom 2“.

Za vikend 20. i 21. novembra bioskop My Cinema za najmlađe gledaoce i njihove roditelje u prijepodnevnim matineja projekcijama na repertoar donosi čak dva nova animirana hita. Projekcije animirane komedije „Mali šef: Porodični biznis“ u My Cinema  zakazane su za subotu i nedjelju 13. i 14. novembar u terminima od 11:30 sati.

U terminu od 14:00 sati svi mališani i njihovi roditelji mogu uživati u još jednom animiranom hitu „Avanture porodice Bigfoot“. 

U bioskopu My Cinema gledaoci svih generacija imaju potpuni filmski ugođaj, a uz prodaju osvježavajućih napitaka i kokica uživaćete u gledanju svih regionalnih, svjetskih i animiranih hitova.

Sve projekcije u prostoru bioskopa My Cinema odvijaće se uz aktuelne mjere zaštite od širenja pandemije korona virusa, a iz ovog kina ljubazno mole sve gledaoce da u prostoru foajea nose zaštitne maske i drže fizičku distancu.

Sve informacije oko termina projekcija, repertoara bioskopa, cijena karata i te sve informacije oko telefonske rezervacije karata svi zainteresovani ovih dana mogu pronaći na Fejsbuk stranici i Instagram profilu My Cinema Istočno Sarajevo.

  • Slika
  • Slika
  • Slika

 

Komentari 0
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    3h 16m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    20h 11m
    4
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    3h 23m
    1
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    22h 18m
    3
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    23h 24m
    0