"БИЗ нет" роминг тарифни додаци за бизнис који не познаје границе

23.01.2024. 14:13
0
ИЗВОР: katera.news

БИЗ тарифе осмишљене су да вам пруже несметану и неограничену комуникацију у вашој пословној групи. Бонуси које добијате у оквиру својих БИЗ тарифа омогућиће вам да своје послове обављате подједнако ефикасно, како у м:тел мрежи, тако и у мрежама земаља региона Западног Балкана.

Путовање неће бити препрека за обављање посла ни када путујете у Европу или било коју другу свјетску дестинацију јер се м:тел, путем својих роминг тарифних додатака, побринуо и за то. На располагању вам је 19 различитих роминг додатака, које ћете одабрати у зависности гдје путујете и колико дуго ће да траје ваше путовање. Нпр. уколико путујете у Америку, за 15 КМ можете да активирате додатак Нет роминг САД који вриједи 10 дана и у којем добијате 2 ГБ мобилног нета у мрежи оператера Т-Мобиле у Америци. За путовања у Европу када обилазите истовремено више држава постоји неколико различитих Нет роминг Европа додатака које бирате у зависности од броја дана колико остајете на путу, па тако за 16 КМ можете користити 1,5 ГБ нета седам дана, односно за 12 КМ 1 ГБ нета три дана или за 30 КМ 3 ГБ нета 15 дана. За одлазак у Аустрију и Њемачку изабраћете Нет роминг Аустрија/Њемачка по цијени од 10 КМ, у којем добијате 2 ГБ мобилног нета у току 10 дана у мрежама: Т-Мобиле (Магента) и А1 у Аустрији и Т-Мобиле и Водафоне у Њемачкој.

Све што је потребно јесте да се прије одласка на пут информишете о доступним БИЗ нет роминг тарифним додацима путем сајта www.mtel.ba или свог м:тел посредника, активирате их и кренете на пут спремни за нове пословне прилике и изазове.

Тарифни додаци доступни су корисницима тарифних модела: БИЗ Старт, БИЗ Плус, БИЗ Нет и БИЗ Премијум.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    14h 53m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    5h 51m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    14h 17m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    12h 32m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    14h 11m
    0