Блажић: Прија ми позиција нападача

13.11.2021. 11:01
0
ИЗВОР: SportDC.net

Фудбалери "Фамоса" из Војковића након принудне паузе прошле суботе и одложене утакмице против "Милића" због ванредне ситуације изазване поплавама овог викенда играју дерби утакмицу читаве сезоне, слободно се може рећи.

"Мотористи" путују у Бродац гдје ће их угостити "Слога" из Горњег Црњелова.

- Морам истићи да смо јако задовољни досадашњим дијелом сезоне. У 12 утакмица немамо пораза и заузимамо друго мјесто на табели уз заостатак од шест бодова за лидером којем гостујемо наредно коло. "Слога" је показала један изузетан фудбал за овај ранг такмичења и свакако да ми то поштујемо. Али, свако ко познаје Фамос и ове момке, знају да ми сваку утакмицу идемо на побједу и да ћемо оставити срце на терену, што смо показали и у досадашњем дијелу сезоне. Очекујем тако да буде и у овој утакмици и сигуран сам да ће ово бити један прави дерби уз фер и спортско надметање свих деведесет минута - рекао је за портал "SportDC" Данел Блажић.

Блажић је овог љета са позиције десног бека прекомандован у сами врх напада и феноменално се снашао на том мјесту.

- Јако брзо сам се прилагодио позицији нападача и ово мјесто ми стварно прија. Сјајно се осјећам када год имам прилику да тренирам и играм. Први сам стријелац екипе у 12 утакмица постигао сам девет голова, додао двије асистенције и на мени су направљена два пенала. Сматрам да су моје добре игре само продукт читаве екипе, јер сви играју на једном већем нивоу ове сезоне и трудићемо се да наставимо тако. Екипа је увијек на окупу вриједно се ради и сви се труде да дају свој максимум, како на тренингу, тако и на утакмицама - истиче Блажић.

Одличне игре "Фамоса", који је и даље непоражен ове сезоне, не представљају више изненађење никоме.

- Ко прати фудбал у Републици Српској и наш ранг такмичења зна да је ФК Фамос један здрав спортски колектив на челу са предсједником Маринком Божовићем, као и са свим тренерским особљем и фудбалерима. Сваке сезоне смо у самом врху, те се боримо за улазак у виши ранг, јер по свему приказаном протеклих година Фамос и заслужује једно такво мјесто - додаје Блажић.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе
Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице” Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице”
Божовић: Привредно позиционирани и у граду Источно Сарајево и у Српској Божовић: Привредно позиционирани и у граду Источно Сарајево и у Српској
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    17h 5m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    21h 38m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    19h 12m
    2
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    20h 18m
    0
  • Није прихваћен вето на Изборни закон и Закон о референдуму
    20h 40m
    0