Блудни анестезиолог дужи период злостављао пацијента у коми

21.01.2020. 09:19
0
ИЗВОР: Srpska.info

Дарко Голић, начелник клинике за анестезиологију и интензивно лијечење Универзитетског и клиничког центра РС (УКЦ РС), дужи период злостављао је пацијента који се налази у стању коме, сазнаје Српскаинфо.

Овај случај је шокирао и истражиоце.

– Пацијент који се налази дужи временски период у стању коме злостављан је сексуално на различите начине – открио је извор из полиције.

Из Полицијске управе Бањалука сазнајемо да је још увијек у току криминалистичка обрада Голића, те да би осумњичени у току дана требао бити спроведен у Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

Остали љекари и медицински радници који су јуче саслушани имаће статус свједока у будућем кривичном поступку који ће због описа кривичног дјела највјероватније бити затворен за јавност.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих
Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ
Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО) Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО)
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    15h 2m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    6h 0m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    14h 26m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    12h 41m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    14h 20m
    0