Богићевић: Нисам пристао да останем кандидат па нисам могао ни бити изабран

26.03.2021. 21:08
0
ИЗВОР: Nezavisne.com

Богић Богићевић је одбио кандидатуру за градоначелника Сарајева.

У наставку преносимо његово писмо Јасмину Адемовићу.

- Поштовани господине предсједавајући,

немојте очекивати моје изјашњење о данашњем "избору" за градоначелника Сарајева, јер је то гласање било потпуно беспредметно. Прије два дана јавно и НЕОПОЗИВО повукао сам своју кандидатуру и о томе обавијестио и предлагача и јавност. НЕОПОЗИВО повлачење значи коначну одлуку, о којој се даље не може разговарати.

Нисам, дакле, пристао да останем кандидат, па, према томе, нисам ни могао бити изабран. Јако је некоретно што ни једном ријечју нико на данашњој сједници није ни поменуо моје НЕОПОЗИВО повлачење кандидатуре.

Ради заустављања даљих манипулација мојим именом, молим Вас да јавност обавијестите о стварним чињеницама, прије свега о томе да сам 24. марта НЕОПОЗИВО повукао своју кандидатуру, те да је стога данашње гласање о мени у Градском вијећу Сарајева било потпуно беспредметно и сувишно.

Било би поштено да преузмете одговорност за данашња дешавања у Градском вијећу, умјесто што кривицу покушавате да пребаците на мене, дајући ми неке нове рокове за изјашњавање о нечему о чему сам се већ НЕОПОЗИВО изјаснио.

Желим Вам свако добро у даљем раду- написао је Богићевић.

Коментари 0
Повезане вијести
Вукановић: Ако се опозиција сложи бићу кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Вукановић: Ако се опозиција сложи бићу кандидат за српског члана Предсједништва БиХ
Ћосић: Богић Богићевић срамота за српски народ Ћосић: Богић Богићевић срамота за српски народ
Богић Богићевић одустао од кандидатуре за градоначелника Сарајева Богић Богићевић одустао од кандидатуре за градоначелника Сарајева
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    21h 38m
    9
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    12h 33m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    21h 44m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    13h 59m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    21h 52m
    0