Бореновић очекује одличан резултат у Источној Илиџи

15.09.2020. 09:56
0
ИЗВОР: Катера

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић присуствовао је радном састанку са руководством и кандидатима Општинског одбора ПДП-а Источна Илиџа.

Састанку је присуствовао и начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић, те кандидат за градоначелника Источног Сарајева Мирослав Лучић.

Бореновић каже да очекује одличан резултат ПДП-а у Источној Илиџи на новембарским изборима:

- Источна Илиџа је један од наших најстабилнијих одбора који константно остварује добре изборне резултате. Сигуран сам да ће и овдје, али и у читавој Сарајевско – романијској регији ПДП, заједно са коалиционим партнерима из СДС-а, остати кључни фактор општинских и власти у Граду Источно Сарајево. Увјерен сам и да ће грађани Источне Илиџе поново дати повјерење Маринку Божовићу, једном од најмлађих, али и најуспјешнијих начелника општине у Републици Српској. Исто тако, увјерен сам у побједу Мирослава Лучића за градоначелника, као и Ненада Вуковића за начелника Пала - каже Бореновић.

Маринко Божовић, начелник Источне Илиџе и кандидат за исту позицију на изборима 15. новембра, рекао је да је сарадња са ПДП-ом у овој општини увијек на изузетно високом нивоу:

- Српска демократска странка и Партија демократског прогреса у нашој општини успјешно сарађују преко петнаест година, што је потврђено и у претходне четири године откада сам начелник. Захваљујући повјерењу суграђана који смо тада добили да водимо општину, домаћински смо се односили према јавним ресурсима, реализовали бројне инфраструктурне пројекте, покренули нове и трасирали пут којим ћемо наставити и након ових избора - рекао је Божовић.

Кандидат СДС-ПДП на првим директним изборима за градоначелника Источног Сарајева, Мирослав Лучић, увјерен је у своју побједу на изборима, али и да ће ова коалиција чинити окосницу скупштинске већине у Граду Источно Сарајево:

- Источно Сарајево, мјесто настанка Републике Српске, био је и остаће бастион патриотске политике окренуте човјеку и потребама наших суграђана, а које су успјешно водили моји претходници. Након 15. новембра настављамо тим путем, али и још снажније, у граду који је једна кућа и за становнике Источне Илиџе и Пала и Источног Новог Сарајева, Трнова, Сокоца, Источног Старог Града - истиче Лућић.

Раде Ћосовић, предсједник ОО ПДП-а Источна Илиџа увјерен је у одличан резултат листе за Скупштину општине коју предводи:

- Већ дужи период нам прилази много младих људи и они имају своје мјесто на нашој листи. Ту су и људи већ искусни у политици и одборничким клупама и сигуран сам да ће тај спој донијети одличан резултат. ПДП ће, као и на претходним изборима, снажно стати уз нашег начелника Божовића и након избора успјешно наставити сарадњу коју годинама остварујемо у нашој општини - каже Ћосовић.

Коментари 0
Повезане вијести
Омладинска банка Источна Илиџа – други позив за младе у 2024. години Омладинска банка Источна Илиџа – други позив за младе у 2024. години
Поште Српске привремено затвориле испоставу у шалтер сали Општине Источна Илиџа Поште Српске привремено затвориле испоставу у шалтер сали Општине Источна Илиџа
Прекид електричне енергије у Источној Илиџи Прекид електричне енергије у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    16h 58m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    14h 27m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    8h 41m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    13h 45m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    4h 53m
    0