Божићни турнир Источно Ново Нарајево: Четвртфинални дан, крећу и ветерани

10.01.2023. 15:33
0
ИЗВОР: sportdc.net

Божићни турнир у Источном Новом Сарајеву креће вечерас након краће паузе због празника и наставља се првом четвртфиналном вечери.

Што се тиче четвртфинала сениорског тунира, прву утакмицу играју екипе Годра и Метро Пуб. Екипа Годра је одрадила посао према очекивањима, изашли су максимални из групе, потом без већих потешкоћа савладали и Грађевинац из Источног Сарајева. Сада им слиједи утакмица против Метро Пуба, који је и највеће изненађење досадашњег дијела турнира. Прошли су незгодну групу, а онда су у осмини финала избацили и фаворизовану екипу Фиесте д.о.о. Показали су момци који практично играју на домаћем терену, јер је Метро Пуб смјештен у самој дворани, да за њих нема изгубљене утакмице. Иду јако, имају квалитет и имали су брилијантног голмана Милоша Генгу. Управо то би могао и да буде највећи проблем Метро Пуба јер је Генго морао да се врати на брод и не може помоћи екипи у наставку турнира. Видјећемо шта је двојац са клупе Метро Пуба Тушевљак- Кулина смислио за четвртфинале и како ће надомјестити његов одлазак. Годра и у ову утакмицу улази као фаворит, али то морају потврдити на папиру.

Други четвртфинални пар је још јачи, Литен на Caffe Izlog-Sky. Литен је искористио некомплетност Е-Спорта и избацио једног од фаворита, те зарадио симпатије публике због своје квалитетне игре, Башовић, Шарић, Хота, Карић, Хабибија знају како се играју турнири, али пред собом вечерас имају јако тежак посао. Caffe Izlog-Skyза којег наступају футсалери из Србије, уз Ђорђа Ћеху слове за фаворите. Да ли ће ту улогу и оправдати, остаје да се види.

Вечерас креће и мини турнир ветерана на којем наступају ОФК Касиндо, Треће полувријеме из Сарајева, ФК Славија и ФК Фамос из Војковића.

У полуфиналним дуелима састају се ОФК Касиндо и Треће полувријеме, те Славија и Фамос.

Распоред (10.01.2023.)

18.00 ОФК Касиндо - Треће полувријеме

19.00 Годра - Метро Пуб

20.00 ФК Славија - ФК Фамос

21.00 Литен - Caffe Izlog-Sky

Коментари 0
Повезане вијести
Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО) Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    9h 49m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    12h 8m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    12h 35m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    15h 15m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    7h 56m
    0