Божићни турнир Источно Ново Сарајево 2022: На распореду група Ц

29.12.2022. 17:56
0
ИЗВОР: sport.dc

Трећи дан турнира на Божићном турниру у Источном Новом Сарајеву резервисан је за групу Ц.

Носилац групе, Е-Спорт из Источног Сарајева претендује на висок пласман, али га у групној фази нећемо видјети у комплетном издању. Једна од најбољих турнирских екипа Босне и Херцеговине која у свом саставу има репрезентативце Босне и Херцеговине, Билала Јелића, Нермина Кахвеџића, Марија Алаџића и друге у групној фази ће се представити у једном ослабљеном издању због завршнице турнира у Дервенти. Нема сумње, ипак, да ће они који буду данас у дворани и даље бити први фаворити за пролаз даље.

У групи је и Елбрус Јахорина. Апартманџије са Пала су почели ове године играти турнире, а љубитељи аматерског фудбала знају их са паљанске Лиге рекреативаца. Немају неко превелико футцал и турнирско искуство, али дуго играју заједно.

Грађевинац Источно Сарајево долази са младом екипом Славије, јуниора. Њихови тренери Бојан Регоје и Драган Бјелица синоћ су са Галеријом Византијом за длаку остали без директног пласмана у наредни круг и тренутно су на чекању као најбоља трећепласирана екипа да прођу. Да ли ће ученици надмашити учитеље, видјећемо вечерас.

Позицију Ц4 на жријебу је заузела екипа која би могла да буде нагазна мина за јаче екипе, Цаффе Кофеин. Првотимац Жељезнице из Трнова, Енис Беширевић, предводи екипу, ту је некадашњи првотимац Сарајева, сада футсалер Горажда, Емир Омерхоџић, затим првотимац Ступчанице из Олова, Ренато Чилић, као и други играчи са футсал искуством попут Адиса Зулчића, Сеада и Ахмеда Капетановића, или Алена Алића. 

Програм почиње у 17 сати управо утакмицом Е-Спорта“ и „Caffe Kofeina.

Цијена улазнице износи 2 КМ.


 

Коментари 0
Повезане вијести
Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
Средњошколци из Источног Сарајева на Сверуском патриотском форуму у Краснодару Средњошколци из Источног Сарајева на Сверуском патриотском форуму у Краснодару
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Најчитаније
  • Вељко Вулетић - Легенда ЕТФ-а Универзитета у Источном Сарајеву
    18h 1m
    6
  • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
    8h 42m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    18h 1m
    0
  • Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
    14h 15m
    0
  • Грађани траже помоћ због змија
    4h 54m
    0