Божићни турнир Источно Ново Сарајево: Вријеме је за четвртфинале

10.01.2024. 19:43
0
ИЗВОР: sportdc.net

Божићни турнир у Источном Новом Сарајеву наставља се вечерас послије четири дана паузе због празника.

Четвртфинале је подијељено на двије вечери, па ћемо вечерас гледати прва два четвртфинална окршаја и још двије утакмице у конкуренцији ветерана.

Вече креће утакмицом ветерана ОФК Касиндо и ФК Славија од 18.30, а онда на терен излазе први четвртфиналисти, Е-Спорт и КМФ Танго од 19.15. Е-Спорт би према најавама напокон требао бити комплетан, а једино неће бити Цвијетина Павића који је повријеђен. Футсалери актуелног првака БиХ, Радника, Арнаутовић, Ружичић, Ракић и Павловић, уз Брканића, Дувњака и Кахвеџића, те Терзића, Минића, Корјенића, Мујкића и Лолу свакако су екипа способна да циља највиши пласман. Вечерашњи противник им је КМФ Танго чију игру носе Селдин Затагић, Сулејман Салкић и Амар Шишић. Показали су футсал знање до сада, а пробаће да оду још ближе завршници.

У другом четвртиналу од 21 сат се састају Кафе Вијасла и Замм МЦ. Ухватила је Кафе Вијасла посљедње четвртфинално мјесто. Домаћа екипа, састављена од првотимаца КМФ Калиновик, уз подршку играча Славије и Фамоса покушаће да се супротстави јачем Замм МЦ-у, који ће за четвртфинале бити додатно појачан репрезентативцем БиХ и доскорашњим фудбалером Лознице, Амиром Баручијом. Екипа коју чине првотимци ГФЦ Сарајево одиграла је до сада јако добар турнир и без већих потешкоћа је дохватила четвртфинале. Ово им је до сада можда и најјачи тест, мада су имали у борби за прво мјесто тежак окршај са Тангом у којем су славили 2:1. Анес Џафо је бриљирао до сада, Неџад Хоџић му је био велика подршка и ако тако наставе полуфинале ће им бити јако близу.  Владан Мандић је до сада био најбољи играч Кафе Вијасла, треба им он поново у најбољем издању, као и остатак екипе, уз голмана Зорана Павловића, па да пробају да оду међу четири најбоље екипе.

Између два четвртфинала слиједи нам од 20.15 и друга утакмица ветерана у којој се састају ФК Фамос Војковићи и Ветерански клуб Треће полувријеме.

Коментари 0
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    23h 59m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    22h 43m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    17h 28m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    14h 27m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    15h 39m
    0