Божовић потписао уговоре о суфинансирању са представницима ЗЕВ-а

04.03.2022. 15:29
0
ИЗВОР: Катера

Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић потписао је данас уговоре са представницима Заједница етажних власника који користе услуге Услужног сервиса ове општине, а које су оствариле право на суфинансирање пројеката.

Божовић је истакао да ће општина Источна Илиџа суфинансирати мале пројекте до 1.500 КМ, а који се, према његовим ријечима, тичу кречења, увођења интерфона, видео-надзора и других пројеката.

- Одобрено је 12.500 КМ за 20 малих пројеката. Након реализације овог Јавног позива, расписаћемо нови, али и почети са пројектима који се односе на енергетску ефикасност и рјешавање проблема на кровним покривачима на дијеловима зграда које су дотрајале и захтијевају реконструкцију – истакао је Божовић.

Према његовим ријечима, ЈП Услужни сервис успјешно ради, одржава преко 100 улаза у стамбеним зградама на територији ове општине и реализује дјелатности које су му додијељене по оснивању.

Слика

ФОТО: Катера

Драган Пјевић, представник ЗЕВ-а у улици Трг Илиџанске бригаде број 13 на Добрињи 4, захвалио се начелнику Божовићу на помоћи, истичући да ће она бити усмјерена на рјешавање проблема са настрешњицом и другим проблема које је она изазвала.

- Постоје још неки проблеми, али захваљујући станарима који организовано раде, и начелнику Божовићу, и то ћемо ријешити – рекао је Пјевић.

Представник Управног одбора ЗЕВ-а у Улици Академика Петра Мандића 68 Дејан Симанић, изјавио је да ће добијеном субвенцијом ријешити дугогодишњи проблем са интерфонима.

Симанић се захвалио начелнику Божовићу, али и запосленима у Услужном сервису.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО) Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    23h 11m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    12h 24m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    11h 55m
    2
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    12h 18m
    0
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    8h 11m
    0