Božović potpisao ugovore o sufinansiranju sa predstavnicima ZEV-a

04.03.2022. 15:29
0
IZVOR: Katera

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović potpisao je danas ugovore sa predstavnicima Zajednica etažnih vlasnika koji koriste usluge Uslužnog servisa ove opštine, a koje su ostvarile pravo na sufinansiranje projekata.

Božović je istakao da će opština Istočna Ilidža sufinansirati male projekte do 1.500 KM, a koji se, prema njegovim riječima, tiču krečenja, uvođenja interfona, video-nadzora i drugih projekata.

- Odobreno je 12.500 KM za 20 malih projekata. Nakon realizacije ovog Javnog poziva, raspisaćemo novi, ali i početi sa projektima koji se odnose na energetsku efikasnost i rješavanje problema na krovnim pokrivačima na dijelovima zgrada koje su dotrajale i zahtijevaju rekonstrukciju – istakao je Božović.

Prema njegovim riječima, JP Uslužni servis uspješno radi, održava preko 100 ulaza u stambenim zgradama na teritoriji ove opštine i realizuje djelatnosti koje su mu dodijeljene po osnivanju.

Slika

FOTO: Katera

Dragan Pjević, predstavnik ZEV-a u ulici Trg Ilidžanske brigade broj 13 na Dobrinji 4, zahvalio se načelniku Božoviću na pomoći, ističući da će ona biti usmjerena na rješavanje problema sa nastrešnjicom i drugim problema koje je ona izazvala.

- Postoje još neki problemi, ali zahvaljujući stanarima koji organizovano rade, i načelniku Božoviću, i to ćemo riješiti – rekao je Pjević.

Predstavnik Upravnog odbora ZEV-a u Ulici Akademika Petra Mandića 68 Dejan Simanić, izjavio je da će dobijenom subvencijom riješiti dugogodišnji problem sa interfonima.

Simanić se zahvalio načelniku Božoviću, ali i zaposlenima u Uslužnom servisu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital! Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    23h 3m
    0
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    15h 31m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    21h 4m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    21h 56m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    1h 4m
    0