Божовић представио пројекат реконструкције Спортског центра Војковићи (ВИДЕО)

10.10.2024. 18:08
0
ИЗВОР: katera.news

Маринко Божовић, начелник општине Источна Илиџа и члан управе Фудбалског клуба Фамос из Војковића Маринко Божовић навео је да је марту ове године усвојен регулациони план "Спортски центар Војковићи", чији обухват има површину од 30.000 метара квадратних.

Како је навео, власништво земље је ријешено на површини од 24.000 метара квадратних.

- Површи од око 6000 метара квадратних и четири стамбена објекта ћемо у договору са постојећим власницима откупити у наредној фази - рекао је Божовић.

Према његовим ријечима, циљ је направити главни стадион са пратећом инфраструктором, расвјетом и капацитетом гледалишта од 3.000 сједећих мјеста, као и помоћни стадион.

Како истиче, за све ово је потребна шира подршка и подршка свих нивоа власти у БиХ и Републици Српској, као и помоћ свих добрих људи.

- Можда дјелује нереално, али сви ћемо се потрудити да Источна Илиџа добије овакав спортски центар и модеран фудбалски стадион - поручио је Божовић.

Видео-снимак погледајте на овом линку.

Коментари 0
Повезане вијести
У петак хуманитарни базар у дворишту вртића „Коцкалоне“ у Источној Илиџи У петак хуманитарни базар у дворишту вртића „Коцкалоне“ у Источној Илиџи
Кошарац повукао одлуку о додјели 5.000 КМ Рудуљићу Кошарац повукао одлуку о додјели 5.000 КМ Рудуљићу
Сувозач тешко повријеђен у саобраћајној незгоди у Источној Илиџи Сувозач тешко повријеђен у саобраћајној незгоди у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Пронађен засад марихуане у Палама (ФОТО)
    10h 27m
    1
  • У Сарајеву покренуто клизиште (ФОТО)
    22h 24m
    0
  • Пронађена Анастасија Кауриновић
    4h 44m
    1
  • Сјећање на умјетницу Катарину Ивановић
    2h 23m
    0
  • Супер људске приче из Фоче: Немања Тривун, херој који спасава животе
    8h 36m
    0