Božović predstavio projekat rekonstrukcije Sportskog centra Vojkovići (VIDEO)

10.10.2024. 18:08
0
IZVOR: katera.news

Marinko Božović, načelnik opštine Istočna Ilidža i član uprave Fudbalskog kluba Famos iz Vojkovića Marinko Božović naveo je da je martu ove godine usvojen regulacioni plan "Sportski centar Vojkovići", čiji obuhvat ima površinu od 30.000 metara kvadratnih.

Kako je naveo, vlasništvo zemlje je riješeno na površini od 24.000 metara kvadratnih.

- Površi od oko 6000 metara kvadratnih i četiri stambena objekta ćemo u dogovoru sa postojećim vlasnicima otkupiti u narednoj fazi - rekao je Božović.

Prema njegovim riječima, cilj je napraviti glavni stadion sa pratećom infrastruktorom, rasvjetom i kapacitetom gledališta od 3.000 sjedećih mjesta, kao i pomoćni stadion.

Kako ističe, za sve ovo je potrebna šira podrška i podrška svih nivoa vlasti u BiH i Republici Srpskoj, kao i pomoć svih dobrih ljudi.

- Možda djeluje nerealno, ali svi ćemo se potruditi da Istočna Ilidža dobije ovakav sportski centar i moderan fudbalski stadion - poručio je Božović.

Video-snimak pogledajte na ovom linku.

Komentari 0
Povezane vijesti
U petak humanitarni bazar u dvorištu vrtića „Kockalone“ u Istočnoj Ilidži U petak humanitarni bazar u dvorištu vrtića „Kockalone“ u Istočnoj Ilidži
Košarac povukao odluku o dodjeli 5.000 KM Ruduljiću Košarac povukao odluku o dodjeli 5.000 KM Ruduljiću
Suvozač teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Istočnoj Ilidži Suvozač teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Pronađen zasad marihuane u Palama (FOTO)
    10h 30m
    1
  • U Sarajevu pokrenuto klizište (FOTO)
    22h 27m
    0
  • Pronađena Anastasija Kaurinović
    4h 47m
    1
  • Sjećanje na umjetnicu Katarinu Ivanović
    2h 26m
    0
  • Super ljudske priče iz Foče: Nemanja Trivun, heroj koji spasava živote
    8h 39m
    0