Божовић: Уколико у Републици Српској баш ништа не бисте мијењали, у недјељу останите кући

30.09.2022. 13:19
0
ИЗВОР: katera.news

Кандидат СДС-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Маринко Божовић  навео је разлога због којих грађани треба да изађу на изборе 2. октобра и гласају.

Саопштење преносимо у цјелости.

- Ако вас не брине то што више од 50% младих жели напустити државу, а 26% њих то намјерава урадити наредне године, онда у недјељу останите кући.

Ако је за вас друштво будућности оно у којем од око 4.200 одобрених мјеста на јавним универзитетима, скоро 1.700 остане непопуњено, онда своје повјерење поклоните онима који су за то заслужни.

Уколико вам све аларме не пали чињеница да је у Републици Српској скоро сасвим изједначен број запослених (укључујући и све раднике у јавном сектору) и пензионера, онда смо изабрали најбоље од најбољих и не требамо скретати са курса.

Ако вам је здравље тако добро да вас не дотиче чињеница да смо држава која уз Албанију има најмањи број доктора на број становника, онда вам искрено желим да вас здравље и даље тако добро служи.

Уколико jош увијек немате проблем са чињеницом да се рупе у јавном буџету крпе емисијама трезорских записа и да се та тужна истина представља доказом стабилности, онда се, заиста, не обраћам вама.

Ако не видите ништа погрешно у томе да је јавни сервис за информисање грађана постао режимска служба за дезинформисање, не трошите вријеме на ове редове.

Ако су вам бахатост и одсуство елементарне културе одлике које би требао имати први међу нама, онда немојте имати дилему у недјељу.

Уколико нормалним сматрате то да, у вријеме енергетске кризе без преседана и неконтролисане инфлације, власт није спремна да се привремено одрекне чак ни акцизе на нафтне деривате, него чак остварује екстра приход због цијена које дивљају, онда заиста не могу понудити лијек за тај мазохизам.

Ако вам етику бар мало не жуљају сви силни скандали и афере са набавком медицинске опреме током пандемије, онда вам, потпуно искрено, не могу понудити ништа.

Али...

Уколико вам бар зрно овога смета, ако вас боли, тишти, изједа...онда вас молим да у недјељу не останете кући.

Не гласајте за нас, гласајте због вас.

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Стварамо нови ритам Источне Илиџе (ВИДЕО) Божовић: Стварамо нови ритам Источне Илиџе (ВИДЕО)
Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева
Божовић: Поштовати жртву сарајевских Срба у егзодусу Божовић: Поштовати жртву сарајевских Срба у егзодусу
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    6h 2m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    17h 35m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    17h 16m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    22h 27m
    0
  • Премијера документарног филма "Прича поносног пука"
    21h 41m
    0