Božović: Ukoliko u Republici Srpskoj baš ništa ne biste mijenjali, u nedjelju ostanite kući

30.09.2022. 13:19
0
IZVOR: katera.news

Kandidat SDS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Marinko Božović  naveo je razloga zbog kojih građani treba da izađu na izbore 2. oktobra i glasaju.

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

- Ako vas ne brine to što više od 50% mladih želi napustiti državu, a 26% njih to namjerava uraditi naredne godine, onda u nedjelju ostanite kući.

Ako je za vas društvo budućnosti ono u kojem od oko 4.200 odobrenih mjesta na javnim univerzitetima, skoro 1.700 ostane nepopunjeno, onda svoje povjerenje poklonite onima koji su za to zaslužni.

Ukoliko vam sve alarme ne pali činjenica da je u Republici Srpskoj skoro sasvim izjednačen broj zaposlenih (uključujući i sve radnike u javnom sektoru) i penzionera, onda smo izabrali najbolje od najboljih i ne trebamo skretati sa kursa.

Ako vam je zdravlje tako dobro da vas ne dotiče činjenica da smo država koja uz Albaniju ima najmanji broj doktora na broj stanovnika, onda vam iskreno želim da vas zdravlje i dalje tako dobro služi.

Ukoliko još uvijek nemate problem sa činjenicom da se rupe u javnom budžetu krpe emisijama trezorskih zapisa i da se ta tužna istina predstavlja dokazom stabilnosti, onda se, zaista, ne obraćam vama.

Ako ne vidite ništa pogrešno u tome da je javni servis za informisanje građana postao režimska služba za dezinformisanje, ne trošite vrijeme na ove redove.

Ako su vam bahatost i odsustvo elementarne kulture odlike koje bi trebao imati prvi među nama, onda nemojte imati dilemu u nedjelju.

Ukoliko normalnim smatrate to da, u vrijeme energetske krize bez presedana i nekontrolisane inflacije, vlast nije spremna da se privremeno odrekne čak ni akcize na naftne derivate, nego čak ostvaruje ekstra prihod zbog cijena koje divljaju, onda zaista ne mogu ponuditi lijek za taj mazohizam.

Ako vam etiku bar malo ne žuljaju svi silni skandali i afere sa nabavkom medicinske opreme tokom pandemije, onda vam, potpuno iskreno, ne mogu ponuditi ništa.

Ali...

Ukoliko vam bar zrno ovoga smeta, ako vas boli, tišti, izjeda...onda vas molim da u nedjelju ne ostanete kući.

Ne glasajte za nas, glasajte zbog vas.

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
Božović: Stvaramo novi ritam Istočne Ilidže (VIDEO) Božović: Stvaramo novi ritam Istočne Ilidže (VIDEO)
Podržana inicijativa o formiranju direkcije za planiranje izgradnje Istočnog Sarajeva Podržana inicijativa o formiranju direkcije za planiranje izgradnje Istočnog Sarajeva
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    20h 32m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    19h 16m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    14h 1m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    11h 0m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    11h 6m
    0