Божовић: Забрана изласка на изборе СДС-у још један корак који води ка укидању Републике Српске

11.06.2024. 08:51
0
ИЗВОР: katera.news

Маринко Божовић, начелник општине Источна Илиџа и функционер Српске демократске странке, подсјетио је на одлуку донесену 3. јануара 1992 – проглашење Српске скупштине општине Илиџа.

- Као што се у преамбули наводи Одлука се доноси на основу Устава СРБиХ, воље народа на плебисциту и упутства Српске демократске странке на Скупштини Српског народа Илиџе и њом се проглашава Српска скупштина општине Илиџа. Одлука је донешена 3.1.1992. године и овјерена печатом Српске демократске странке – навео је он на свом Фејсбук налогу.

 • Слика
 • Слика

Забрана изласка на изборе Српској демократској странци је, како указује Божовић, још један корак који води ка укидању Републике Српске.

- Укидање или промјена 9. јануара наставак започетог посла од стране оног који нас годинама вуче за нос причом о патриотизму, србовању … а упорно доноси одлуке које нас воде према сигурном нестанку. Истина увијек највише боли – поручио је Божовић, уз пропратни видео.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежена крсна слава и 34 годинe постојања Српске демократске странке (ФОТО) Обиљежена крсна слава и 34 годинe постојања Српске демократске странке (ФОТО)
Сутра слава СДС-а у Источној Илиџи Сутра слава СДС-а у Источној Илиџи
Општински одбор и замјеник начелника Калиновика прешао у СДС Општински одбор и замјеник начелника Калиновика прешао у СДС
Најчитаније
 • Дјечаку из Источног Сарајева спашена рука брзом реакцијом љекара КЦУС-а
  20h 41m
  11
 • Саслушан свештеник са Пала: Сумња се да је продавао лажне дипломе "по повољној цијени"
  17h 32m
  2
 • Идентификована лица која се доводе у везу са наношењем повреда лицу у Источном Новом Сарајеву
  22h 36m
  1
 • У ПУ Источно Сарајево саслушана три лица због продаје и куповине диплома
  21h 23m
  4
 • Осипање у Клубу одборника СНСД-а у Скупштини општине Источна Илиџа
  3h 25m
  4