Божовић: Забрана изласка на изборе СДС-у још један корак који води ка укидању Републике Српске

11.06.2024. 08:51
0
ИЗВОР: katera.news

Маринко Божовић, начелник општине Источна Илиџа и функционер Српске демократске странке, подсјетио је на одлуку донесену 3. јануара 1992 – проглашење Српске скупштине општине Илиџа.

- Као што се у преамбули наводи Одлука се доноси на основу Устава СРБиХ, воље народа на плебисциту и упутства Српске демократске странке на Скупштини Српског народа Илиџе и њом се проглашава Српска скупштина општине Илиџа. Одлука је донешена 3.1.1992. године и овјерена печатом Српске демократске странке – навео је он на свом Фејсбук налогу.

  • Слика
  • Слика

Забрана изласка на изборе Српској демократској странци је, како указује Божовић, још један корак који води ка укидању Републике Српске.

- Укидање или промјена 9. јануара наставак започетог посла од стране оног који нас годинама вуче за нос причом о патриотизму, србовању … а упорно доноси одлуке које нас воде према сигурном нестанку. Истина увијек највише боли – поручио је Божовић, уз пропратни видео.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Ослобођење од ненародне власти ће кренути из Источне Илиџе Божовић: Ослобођење од ненародне власти ће кренути из Источне Илиџе
СДС из Бањалуке кренуо у велику народну побједу: Биће опет ВОЉА НАРОДА! СДС из Бањалуке кренуо у велику народну побједу: Биће опет ВОЉА НАРОДА!
ОО СДС-а Источна Илиџа отвара предизборну кампању ОО СДС-а Источна Илиџа отвара предизборну кампању
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 14m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 37m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 10m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 7m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    12h 58m
    0