Будите безбједни на нету уз м:тел услугу Сигуран НЕТ

25.09.2024. 09:41
0
ИЗВОР: katera.news

Сигуран НЕТ је услуга која ће вас упозорити и заштитити од сајбер пријетњи, за само 1,17 КМ мјесечно!

Данас се тешко може замислити било која област нашег живота без интернета. Почевши од комуникације, пословања, друштвених мрежа, учења, забаве, па све до  плаћања рачуна и банкарских услуга… Управо зато је потребно мислити и о заштити свог боравка у онлине простору, али и о заштити наших најмлађих, на све доступне начине, будући да дјеца и млади одрастају уз интернет и на интернету. 

Сигуран НЕТ је услуга коју м:тел нуди својим корисницима за заштиту од различитих врста сајбер пријетњи. Напредно рјешење заштите, анализе, детекције и филтрирања интернет саобраћаја, под именом Сигуран НЕТ, доступно је за м:тел кориснике интернет услуга, постпejд, припејд и комбинуј тарифа мобилне телефоније, изузев Комбинуј:С Јуниор.  Сигуран НЕТ је услуга која ће обавијестити корисника, али и спријечити уређаје да приступе злонамјерним wеб адресама, уколико корисник то посебно не одобри.

Опција Родитељска контрола у оквиру услуге Сигуран НЕТ, обезбјеђује контролу садржаја којима дјеца могу да приступе, односно родитељи имају опцију да на увезаним мобилним бројевима своје дјеце активирају услугу и блокирају приступ нежељеним садржајима, као и да бирају временске изузетке за правила која поставе.

Пробни период који компанија м:тел нуди за нове кориснике, без обавезе плаћања мјесечне накнаде, јесте 60 дана, након чега можете да бирате да ли ћете наставити да користите ову услугу или не. Мјесечна накнада за коришћење услуге Сигуран НЕТ износи само 1,17 КМ.

Активирање услуге за мобилну телефонију можете учинити путем Мој м:тел портала, м:тел сајта, м:го апликације, односно слањем СМС поруке са текстом СИГУРАННЕТ на 0651177 или позивом USSD менија на *100#. За активирање ове услуге за м:тел кућни интернет, посјетите најближу м:тел пословницу или једноставно путем Мој м:тел портала.

За детаљне информације о овој услузи позовите 0800 50 000.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Новаковић: Морамо изабрати људе који ће знати да воде нашу локалну заједницу Новаковић: Морамо изабрати људе који ће знати да воде нашу локалну заједницу
Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон
Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди
Најчитаније
  • Како је Милош Обреновић тјерао мушкарце да се жене
    3h 20m
    5
  • Ухапшена лица због крађе у Источној Илиџи
    22h 31m
    0
  • Све здравствене користи кестена
    3h 10m
    0
  • Метеоролози објавили какво нас вријеме чека ове седмице
    15h 33m
    0
  • Камиони са снимком о злостављању Срба на КиМ крстаре улицама Њујорка (ВИДЕО)
    14h 52m
    7