Budite bezbjedni na netu uz m:tel uslugu Siguran NET

25.09.2024. 09:41
0
IZVOR: katera.news

Siguran NET je usluga koja će vas upozoriti i zaštititi od sajber prijetnji, za samo 1,17 KM mjesečno!

Danas se teško može zamisliti bilo koja oblast našeg života bez interneta. Počevši od komunikacije, poslovanja, društvenih mreža, učenja, zabave, pa sve do  plaćanja računa i bankarskih usluga… Upravo zato je potrebno misliti i o zaštiti svog boravka u online prostoru, ali i o zaštiti naših najmlađih, na sve dostupne načine, budući da djeca i mladi odrastaju uz internet i na internetu. 

Siguran NET je usluga koju m:tel nudi svojim korisnicima za zaštitu od različitih vrsta sajber prijetnji. Napredno rješenje zaštite, analize, detekcije i filtriranja internet saobraćaja, pod imenom Siguran NET, dostupno je za m:tel korisnike internet usluga, postpejd, pripejd i kombinuj tarifa mobilne telefonije, izuzev Kombinuj:S Junior.  Siguran NET je usluga koja će obavijestiti korisnika, ali i spriječiti uređaje da pristupe zlonamjernim web adresama, ukoliko korisnik to posebno ne odobri.

Opcija Roditeljska kontrola u okviru usluge Siguran NET, obezbjeđuje kontrolu sadržaja kojima djeca mogu da pristupe, odnosno roditelji imaju opciju da na uvezanim mobilnim brojevima svoje djece aktiviraju uslugu i blokiraju pristup neželjenim sadržajima, kao i da biraju vremenske izuzetke za pravila koja postave.

Probni period koji kompanija m:tel nudi za nove korisnike, bez obaveze plaćanja mjesečne naknade, jeste 60 dana, nakon čega možete da birate da li ćete nastaviti da koristite ovu uslugu ili ne. Mjesečna naknada za korišćenje usluge Siguran NET iznosi samo 1,17 KM.

Aktiviranje usluge za mobilnu telefoniju možete učiniti putem Moj m:tel portala, m:tel sajta, m:go aplikacije, odnosno slanjem SMS poruke sa tekstom SIGURANNET na 0651177 ili pozivom USSD menija na *100#. Za aktiviranje ove usluge za m:tel kućni internet, posjetite najbližu m:tel poslovnicu ili jednostavno putem Moj m:tel portala.

Za detaljne informacije o ovoj usluzi pozovite 0800 50 000.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Novaković: Moramo izabrati ljude koji će znati da vode našu lokalnu zajednicu Novaković: Moramo izabrati ljude koji će znati da vode našu lokalnu zajednicu
Novi Galaxy preklopni telefoni sa ekskluzivnim futrolama na poklon Novi Galaxy preklopni telefoni sa ekskluzivnim futrolama na poklon
Otkrijte svijet električnih trotineta u m:tel ponudi Otkrijte svijet električnih trotineta u m:tel ponudi
Najčitanije
  • Kako je Miloš Obrenović tjerao muškarce da se žene
    3h 21m
    5
  • Uhapšena lica zbog krađe u Istočnoj Ilidži
    22h 32m
    0
  • Sve zdravstvene koristi kestena
    3h 11m
    0
  • Meteorolozi objavili kakvo nas vrijeme čeka ove sedmice
    15h 34m
    0
  • Kamioni sa snimkom o zlostavljanju Srba na KiM krstare ulicama Njujorka (VIDEO)
    14h 53m
    7