Будите дио сјајне приче која се зове м:тел Апп такмичење

17.11.2022. 13:54
0
ИЗВОР: katera.news

Свим средњошколцима из БиХ који би жељели да се опробају у програмирању остало је још неколико дана да пријаве своју идеју за м:тел Апп такмичење.

Осим љубави према овој популарној области, млади програмери имају и додатне разлоге да учествују. Добра идеја, знање и труд могу их довести до једног од побједничких мјеста на државном нивоу гдје их очекује признање, вриједна награда и улазница за регионално такмичење.

Први корак је да до  25. новембра 2022. године пошаљу своју идеју на формулару за пријављивање, на адресу app.takmicenje@mtel.ba . Након тога, потребно је да до 27. јануара 2023. године своју идеју претворе у функционалну верзију апликације и доставе је на исту адресу.

Пролазак кроз цијели процес такмичења, свакако, за младе људе у образовном процесу има велики значај, будући да представља непроцјењиво искуство у реализацији идеје, те увида у идеје и знања својих вршњака.

До сада, они који су учествовали у такмичењу имали су прилику да буду дио једне велике и интересантне приче, која обећава нова знања, нова познанства и лијепе награде.

„Лансирајте своју идеју“ а све детаље и потребне информације пронађите на мтел.ба а сва додатна питања пошаљите на app.takmicenje@mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“ М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балк...
Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    21h 26m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    19h 40m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    17h 30m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    9h 55m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    20h 45m
    0