Budite dio sjajne priče koja se zove m:tel App takmičenje

17.11.2022. 13:54
0
IZVOR: katera.news

Svim srednjoškolcima iz BiH koji bi željeli da se oprobaju u programiranju ostalo je još nekoliko dana da prijave svoju ideju za m:tel App takmičenje.

Osim ljubavi prema ovoj popularnoj oblasti, mladi programeri imaju i dodatne razloge da učestvuju. Dobra ideja, znanje i trud mogu ih dovesti do jednog od pobjedničkih mjesta na državnom nivou gdje ih očekuje priznanje, vrijedna nagrada i ulaznica za regionalno takmičenje.

Prvi korak je da do  25. novembra 2022. godine pošalju svoju ideju na formularu za prijavljivanje, na adresu app.takmicenje@mtel.ba . Nakon toga, potrebno je da do 27. januara 2023. godine svoju ideju pretvore u funkcionalnu verziju aplikacije i dostave je na istu adresu.

Prolazak kroz cijeli proces takmičenja, svakako, za mlade ljude u obrazovnom procesu ima veliki značaj, budući da predstavlja neprocjenjivo iskustvo u realizaciji ideje, te uvida u ideje i znanja svojih vršnjaka.

Do sada, oni koji su učestvovali u takmičenju imali su priliku da budu dio jedne velike i interesantne priče, koja obećava nova znanja, nova poznanstva i lijepe nagrade.

„Lansirajte svoju ideju“ a sve detalje i potrebne informacije pronađite na mtel.ba a sva dodatna pitanja pošaljite na app.takmicenje@mtel.ba.

Komentari 0
Povezane vijesti
Top priča - nova ponuda odličnih telefona Top priča - nova ponuda odličnih telefona
Birajte najbolje IPTV pakete, sada s popustom! Birajte najbolje IPTV pakete, sada s popustom!
Veliko NBA finale je tu, pratite ga uz m:tel! Veliko NBA finale je tu, pratite ga uz m:tel!
Najčitanije
 • Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo otac šestoro djece (VIDEO)
  13h 52m
  0
 • Aleksa Vukadin učenik generacije Srednjoškolskog centra „Pale“
  16h 11m
  5
 • Utopila se dva tinejdžera
  4h 23m
  0
 • Prekid električne energije u Palama
  17h 10m
  0
 • Priča o jednoj Dunji (FOTO)
  10h 49m
  0