Центар за социјални рад Соколац: Најмлађим корисницима уручени руксаци и школски прибор

28.08.2020. 08:54
0
ИЗВОР: opstinasokolac.net

Радници соколачког Центра за социјални рад, подијелили су руксаке и школски прибор основцима из социјално угрожених породица, како би спремно дочекали почетак нове школске године. Поменуту помоћ обезбиједила је општина Соколац и кабинет начелника Милована Бјелице.

Према ријечима Јоване Солдар, запослене у Центру, ово је устаљени вид помоћи пред почетак наставе. Она је истакла да су се због тренутне епидемиолошке ситуације одлучили да поклон пакете лично доставе на кућну адресу.

– Обезбиједили смо 35 школских пакета, које ће радници центра доставити на адресе корисницима. У пакету се налази сав потребан школски пробор и торбе. Надамо се да ће их то обрадовати и дати им подстрек да редовно и одговорно извршавају своје школске обавезе-  казала је Солдар.

Центар за социјални рад Соколац годинама уназад проводи пројекте и акције како би одговорили потребама својих корисника.

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    2h 1m
    9
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    22h 10m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    23h 15m
    4
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    45m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    16h 58m
    0