Црква Светог великомученика Георгија у Источном Сарајеву покренула добровољну акцију помоћи

06.04.2020. 09:24
0
ИЗВОР: Катера

При Храму Светог великомученика Георгија (познатом и као Црква Светог Ђорђа) у Миљевићима, покренута је добротворна акција прикупљања помоћи за све оне који су у новонасталим околностима остали без запослења и примања.

Из Цркве Светог Ђорђа нагласили су  да ће помоћи свима онима који нису у могућности да купе намирнице за прославу нашег највећег празника Васкрсења Христовог.

- Тренутно имамо већу количину јаја која желимо да подијелимо. За све остало што Вам буде потребно трудићемо се да обезбиједимо у складу са нашим могућностима – саопштили су из Управе парохије источно-новосарајевске у Источном Сарајеву.

Такође, из Цркве Светог Ђорђа су замолили да се ова информација подијели са онима којима је помоћ потребна, те да се сви јаве у Храм и преузму оно што су добри људи за њих припремили.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисани доктори наука Универзитета у Источном Сарајеву Промовисани доктори наука Универзитета у Источном Сарајеву
У суботу обиљежавање Дана 4. батаљона Војне полиције Сарајевско-романијског корпуса У суботу обиљежавање Дана 4. батаљона Војне полиције Сарајевско-романијског корпуса
Дивне вијест из породилишта Болнице „Србија“ – Град богатији за девет беба Дивне вијест из породилишта Болнице „Србија“ – Град богатији за девет беба
Најчитаније
 • Отворено Народно позориште Источно Сарајево (ФОТО)
  23h 40m
  13
 • Жену и дијете напали у Сарајеву због мајице са обиљежјем "Црвене звезде"
  9h 25m
  36
 • Годишњица убиства Зорице Дивчић
  12h 21m
  1
 • "Вукови са Дрине" - најелитнија јединица Војске Републике Српске
  12h 49m
  12
 • Изнуда у Источном Новом Сарајеву, лице оштећено за 350 КМ
  11h 5m
  0