Црна Гора: Полицајац Борис Јанковић неће против свог народа

19.06.2020. 20:03
0
ИЗВОР: СРНА

Полицајац Борис Јанковић, који је био ангажован приликом упада у Општину Будва, дао је отказ јер више не жели да учествује у акцији полиције против грађана, јавио је портал "ИН4С".

Након вишегодишњег школовања и рада у полицији Црне Горе, Јанковић, који је радио у Бару, синоћ је, како се наводи, скинуо униформу због неслагања са одлуком надређених да мора да примијени силу против окупљених функционера Будве и грађана.

Испред зграде Општине Будва прије два дана су ухапшени Марко Царевић и Крсто Радовић, које је недавно нова скупштинска већина смијенила са мјеста предсједника општине и предсједника Скупштине општине.

Црногорски медији навели су да је полиција претукла ухапшене, да је употријебила и хемијска средства, те да су поломљена стакла на згради Општине. 

Коментари 0
Повезане вијести
Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО) Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО)
Познато колико ће Бајерн платити Тухелу за пријевремени раскид сарадње Познато колико ће Бајерн платити Тухелу за пријевремени раскид сарадње
Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    18h 5m
    5
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    1h 39m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    15h 40m
    6
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    20h 48m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    6m
    0