Далибору Мумовићу из Источног Сарајева потребна наша помоћ

22.02.2021. 18:45
0
ИЗВОР: Катера

Далибор Мумовић из Источног Сарајева постао је борац Војске Републике Српске у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату са својих 17 година, борио се и на Космету крајем деведесетих и у протеклом рату у Републици Српској изгубио је оца. 

Живи са незапосленом супругом и двоје дјеце, од којих једно дијете болује од епилепсије. Имају 140 КМ мјесечних примања путем дјечијег доплатка. 

Далибор је оперисан по трећи пут и тренутно му је за први мјесец опоравка након операције, за превијања, прописану терапију, режије и храну потребна новчана помоћ. Он се захваљује свима који су му помогли у претходном периоду да плати операцију, те истиче да би му за један мјесец лијечења требало око 200 евра помоћи.

Слика

Фото: Приватна архива

- Браћо, пријатељи и бивши саборци из наше легендарне Војске Републике Српске оперисан сам по трећи пут и то би било довољно што се тиче ове моје муке животне, међутим сад бих вас замолио ако само можете да ми помогнете овај први мјесец опоравка, да платим превијања, прописану терапију, режије и храну, само док супруга не почне поново да ради, јер сад ми је стварно пријеко потребна. Били сте "супермени" у прикупљању помоћи за плаћање моје операције, срамота ме је да поново од вас тражим помоћ, али овога пута све заједно, за један мјесец дана би нам требало око 200 евра, па ако неко може, има вољу или жељу да нам помогне били бисмо вам од срца захвални - рекао је Далибор, а преноси "Фејсбук" страница "Војска Републике Српске - ВРС 1992 - 1995 године".

Уколико је неко у могућности да помогне нашем суграђанину Далибору у лијечењу, може уплатити новчана средства на жиро рачун број: 562-100-80183790-54 отворен код НЛБ Развојне банке на име Далибор Мумовић.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“ Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“
Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    22h 20m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    19h 55m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    5h 54m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    4h 21m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    6h 13m
    0