Daliboru Mumoviću iz Istočnog Sarajeva potrebna naša pomoć

22.02.2021. 18:45
0
IZVOR: Katera

Dalibor Mumović iz Istočnog Sarajeva postao je borac Vojske Republike Srpske u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu sa svojih 17 godina, borio se i na Kosmetu krajem devedesetih i u proteklom ratu u Republici Srpskoj izgubio je oca. 

Živi sa nezaposlenom suprugom i dvoje djece, od kojih jedno dijete boluje od epilepsije. Imaju 140 KM mjesečnih primanja putem dječijeg doplatka. 

Dalibor je operisan po treći put i trenutno mu je za prvi mjesec oporavka nakon operacije, za previjanja, propisanu terapiju, režije i hranu potrebna novčana pomoć. On se zahvaljuje svima koji su mu pomogli u prethodnom periodu da plati operaciju, te ističe da bi mu za jedan mjesec liječenja trebalo oko 200 evra pomoći.

Slika

Foto: Privatna arhiva

- Braćo, prijatelji i bivši saborci iz naše legendarne Vojske Republike Srpske operisan sam po treći put i to bi bilo dovoljno što se tiče ove moje muke životne, međutim sad bih vas zamolio ako samo možete da mi pomognete ovaj prvi mjesec oporavka, da platim previjanja, propisanu terapiju, režije i hranu, samo dok supruga ne počne ponovo da radi, jer sad mi je stvarno prijeko potrebna. Bili ste "supermeni" u prikupljanju pomoći za plaćanje moje operacije, sramota me je da ponovo od vas tražim pomoć, ali ovoga puta sve zajedno, za jedan mjesec dana bi nam trebalo oko 200 evra, pa ako neko može, ima volju ili želju da nam pomogne bili bismo vam od srca zahvalni - rekao je Dalibor, a prenosi "Fejsbuk" stranica "Vojska Republike Srpske - VRS 1992 - 1995 godine".

Ukoliko je neko u mogućnosti da pomogne našem sugrađaninu Daliboru u liječenju, može uplatiti novčana sredstva na žiro račun broj: 562-100-80183790-54 otvoren kod NLB Razvojne banke na ime Dalibor Mumović.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze
Sutra obilježavanje Dana nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije Sutra obilježavanje Dana nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    16h 20m
    0
  • Krađa u Palama
    14h 38m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    11h 5m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    13h 53m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    7h 14m
    0