Промоција књиге професора Милоша Ковачевића "Србистички огледи"

18.08.2021. 08:46
0
ИЗВОР: СРНА

У оквиру културно-забавне манифестације "Љето у Источном Новом Сарајеву" за данас је, у организацији Завода за уџбенике и наставна средства Источно Сарајево, планирано представљање књиге Милоша Ковачевића "Србистички огледи".

Планирано је да о књизи, осим аутора, говори Миланка Бабић, а са овим професорима у оквиру својеврсне јавне трибине биће ријечи и о положају српског језика данас.

Промоција је заказана за 18.00 часова на Тргу Србија.

Завод за уџбенике и наставна средства припремио је и попусте до 70 одсто на њихова издања белетристке, стручне књиге и издања за дјецу.

Синоћ су у Матичној библиотеци Источно Сарајево промовисане књиге Књижевног фонда "Свети Сава" од аутора Радослава Самарџије "Говорим српски", Саве Живковића "Нови свјетски поредак уништава планету" и "Пред нашим очима" те монографија "Рођени вјечно да живе" Миланка Чобовића, коју је издала Народна библиотека Пале.

Вече прије, одржан је Сајам књига под покровитељством општине Источно Ново Сарајево. Након отварања сајма, уприличена је промоција издавачке дјелатности Матичне библиотеке Источно Сарајево, која је и организатор овог сајма.

Коментари 0
Повезане вијести
Насиље над српским језиком и народом Насиље над српским језиком и народом
Својатање језика: Све написано на српском Универзитет Црне Горе приписаће својој баштини Својатање језика: Све написано на српском Универзитет Црне Горе приписаће својој баштини
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    10h 13m
    3
  • Земљотрес у БиХ
    11h 48m
    0
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    20h 12m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    19h 9m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    13h 52m
    9