Промоција књиге професора Милоша Ковачевића "Србистички огледи"

18.08.2021. 08:46
0
ИЗВОР: СРНА

У оквиру културно-забавне манифестације "Љето у Источном Новом Сарајеву" за данас је, у организацији Завода за уџбенике и наставна средства Источно Сарајево, планирано представљање књиге Милоша Ковачевића "Србистички огледи".

Планирано је да о књизи, осим аутора, говори Миланка Бабић, а са овим професорима у оквиру својеврсне јавне трибине биће ријечи и о положају српског језика данас.

Промоција је заказана за 18.00 часова на Тргу Србија.

Завод за уџбенике и наставна средства припремио је и попусте до 70 одсто на њихова издања белетристке, стручне књиге и издања за дјецу.

Синоћ су у Матичној библиотеци Источно Сарајево промовисане књиге Књижевног фонда "Свети Сава" од аутора Радослава Самарџије "Говорим српски", Саве Живковића "Нови свјетски поредак уништава планету" и "Пред нашим очима" те монографија "Рођени вјечно да живе" Миланка Чобовића, коју је издала Народна библиотека Пале.

Вече прије, одржан је Сајам књига под покровитељством општине Источно Ново Сарајево. Након отварања сајма, уприличена је промоција издавачке дјелатности Матичне библиотеке Источно Сарајево, која је и организатор овог сајма.

Коментари 0
Повезане вијести
Промоција књиге „Мала збирка великих промисли" у четвртак у Источном Новом Сарајеву Промоција књиге „Мала збирка великих промисли" у четвртак у Источном Новом Сарајеву
Дјела руског писца Николаја Свечина ускоро на српском језику Дјела руског писца Николаја Свечина ускоро на српском језику
Промовисана књига "Вријеме лажи" у Источном Сарајеву Промовисана књига "Вријеме лажи" у Источном Сарајеву
Најчитаније
 • Тужилаштво потврдило хапшење Лучића
  13h 27m
  10
 • Лице лишено слободе због покушаја убиства у Источном Новом Сарајеву
  14h 40m
  6
 • Бабаљ: "Незнани јунак из власти подржао СДС, нестала три гласа за ПДП" (ВИДЕО)
  9h 53m
  0
 • Драгица храбрим кораком гази стазу од трња до звијезда
  13h 49m
  2
 • Иста цијена струје и љети и зими
  16h 13m
  6