Промоција књиге професора Милоша Ковачевића "Србистички огледи"

18.08.2021. 08:46
0
ИЗВОР: СРНА

У оквиру културно-забавне манифестације "Љето у Источном Новом Сарајеву" за данас је, у организацији Завода за уџбенике и наставна средства Источно Сарајево, планирано представљање књиге Милоша Ковачевића "Србистички огледи".

Планирано је да о књизи, осим аутора, говори Миланка Бабић, а са овим професорима у оквиру својеврсне јавне трибине биће ријечи и о положају српског језика данас.

Промоција је заказана за 18.00 часова на Тргу Србија.

Завод за уџбенике и наставна средства припремио је и попусте до 70 одсто на њихова издања белетристке, стручне књиге и издања за дјецу.

Синоћ су у Матичној библиотеци Источно Сарајево промовисане књиге Књижевног фонда "Свети Сава" од аутора Радослава Самарџије "Говорим српски", Саве Живковића "Нови свјетски поредак уништава планету" и "Пред нашим очима" те монографија "Рођени вјечно да живе" Миланка Чобовића, коју је издала Народна библиотека Пале.

Вече прије, одржан је Сајам књига под покровитељством општине Источно Ново Сарајево. Након отварања сајма, уприличена је промоција издавачке дјелатности Матичне библиотеке Источно Сарајево, која је и организатор овог сајма.

Коментари 0
Повезане вијести
Сокочанка Николина Крунић промовисала збирку пјесама "Мртва кост" Сокочанка Николина Крунић промовисала збирку пјесама "Мртва кост"
Представљене ратне приче Небојше Јеврића у Палама Представљене ратне приче Небојше Јеврића у Палама
Сутра промоција књиге „Загледана у стијену“ у Источном Сарајеву Сутра промоција књиге „Загледана у стијену“ у Источном Сарајеву
Најчитаније
 • Од 5. марта обустава саобраћаја на путу Фоча-Сарајево
  23h 43m
  0
 • Возачи одустају од вожње на плин
  19h 54m
  3
 • Немања Цуровић побједник Сабора гуслара "Романијо, горо од јунака"
  7h 37m
  0
 • Помозимо Игору да отпутује на операцију
  6h 1m
  0
 • „BMW-om“ извалио стуб уличне расвјете код "Електропривреде" (ВИДЕО)
  23h 8m
  0