Промоција књиге професора Милоша Ковачевића "Србистички огледи"

18.08.2021. 08:46
0
ИЗВОР: СРНА

У оквиру културно-забавне манифестације "Љето у Источном Новом Сарајеву" за данас је, у организацији Завода за уџбенике и наставна средства Источно Сарајево, планирано представљање књиге Милоша Ковачевића "Србистички огледи".

Планирано је да о књизи, осим аутора, говори Миланка Бабић, а са овим професорима у оквиру својеврсне јавне трибине биће ријечи и о положају српског језика данас.

Промоција је заказана за 18.00 часова на Тргу Србија.

Завод за уџбенике и наставна средства припремио је и попусте до 70 одсто на њихова издања белетристке, стручне књиге и издања за дјецу.

Синоћ су у Матичној библиотеци Источно Сарајево промовисане књиге Књижевног фонда "Свети Сава" од аутора Радослава Самарџије "Говорим српски", Саве Живковића "Нови свјетски поредак уништава планету" и "Пред нашим очима" те монографија "Рођени вјечно да живе" Миланка Чобовића, коју је издала Народна библиотека Пале.

Вече прије, одржан је Сајам књига под покровитељством општине Источно Ново Сарајево. Након отварања сајма, уприличена је промоција издавачке дјелатности Матичне библиотеке Источно Сарајево, која је и организатор овог сајма.

Коментари 0
Повезане вијести
У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама
Промовисана књига „...и друге приче“ Саше Кнежевића у Источном Сарајеву Промовисана књига „...и друге приче“ Саше Кнежевића у Источном Сарајеву
У четвртак промоција књиге „...и друге приче“ Саше Кнежевића У четвртак промоција књиге „...и друге приче“ Саше Кнежевића
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    11h 55m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    20h 47m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    14h 38m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    18h 23m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    9h 30m
    4