Промоција књиге професора Милоша Ковачевића "Србистички огледи"

18.08.2021. 08:46
0
ИЗВОР: СРНА

У оквиру културно-забавне манифестације "Љето у Источном Новом Сарајеву" за данас је, у организацији Завода за уџбенике и наставна средства Источно Сарајево, планирано представљање књиге Милоша Ковачевића "Србистички огледи".

Планирано је да о књизи, осим аутора, говори Миланка Бабић, а са овим професорима у оквиру својеврсне јавне трибине биће ријечи и о положају српског језика данас.

Промоција је заказана за 18.00 часова на Тргу Србија.

Завод за уџбенике и наставна средства припремио је и попусте до 70 одсто на њихова издања белетристке, стручне књиге и издања за дјецу.

Синоћ су у Матичној библиотеци Источно Сарајево промовисане књиге Књижевног фонда "Свети Сава" од аутора Радослава Самарџије "Говорим српски", Саве Живковића "Нови свјетски поредак уништава планету" и "Пред нашим очима" те монографија "Рођени вјечно да живе" Миланка Чобовића, коју је издала Народна библиотека Пале.

Вече прије, одржан је Сајам књига под покровитељством општине Источно Ново Сарајево. Након отварања сајма, уприличена је промоција издавачке дјелатности Матичне библиотеке Источно Сарајево, која је и организатор овог сајма.

Коментари 0
Повезане вијести
"Посљедња ноћ фра бега Иве Андрића" - нови роман Мирослава Јанковића "Посљедња ноћ фра бега Иве Андрића" - нови роман Мирослава Јанковића
Промовисана књига "О љубави ни ријечи" Маријане Петронић Промовисана књига "О љубави ни ријечи" Маријане Петронић
Изабрани најљепши рукописи ћириличног писма Изабрани најљепши рукописи ћириличног писма
Најчитаније
 • Запалио се мушкарац, повријеђен и полицајац који је покушао да га заустави
  23h 6m
  0
 • Жепа – болна, незацијељена рана (ВИДЕО)
  21h 25m
  5
 • Пацијент хеликоптером транспортован за Београд
  23h 30m
  0
 • Почело распоређивање специјалаца на Косову и Метохији
  16h 29m
  1
 • Дванаест медаља за „Спарту“ у Берковићима
  19h 25m
  0