Промоција књиге професора Милоша Ковачевића "Србистички огледи"

18.08.2021. 08:46
0
ИЗВОР: СРНА

У оквиру културно-забавне манифестације "Љето у Источном Новом Сарајеву" за данас је, у организацији Завода за уџбенике и наставна средства Источно Сарајево, планирано представљање књиге Милоша Ковачевића "Србистички огледи".

Планирано је да о књизи, осим аутора, говори Миланка Бабић, а са овим професорима у оквиру својеврсне јавне трибине биће ријечи и о положају српског језика данас.

Промоција је заказана за 18.00 часова на Тргу Србија.

Завод за уџбенике и наставна средства припремио је и попусте до 70 одсто на њихова издања белетристке, стручне књиге и издања за дјецу.

Синоћ су у Матичној библиотеци Источно Сарајево промовисане књиге Књижевног фонда "Свети Сава" од аутора Радослава Самарџије "Говорим српски", Саве Живковића "Нови свјетски поредак уништава планету" и "Пред нашим очима" те монографија "Рођени вјечно да живе" Миланка Чобовића, коју је издала Народна библиотека Пале.

Вече прије, одржан је Сајам књига под покровитељством општине Источно Ново Сарајево. Након отварања сајма, уприличена је промоција издавачке дјелатности Матичне библиотеке Источно Сарајево, која је и организатор овог сајма.

Коментари 0
Повезане вијести
Источно Сарајево: Промовисана књига “Путевима моје душе“ Источно Сарајево: Промовисана књига “Путевима моје душе“
Промоција књиге Љиљане Николић Мајмуновић „Путевима моје душе“ Промоција књиге Љиљане Николић Мајмуновић „Путевима моје душе“
Представљен роман "Омама" Представљен роман "Омама"
Најчитаније
 • Ухапшена лица због крађе у Источном Новом Сарајеву
  18h 6m
  0
 • Незгода у Дечанској улици, аутомобил откинуо стуб уличне расвјете
  6h 4m
  0
 • Минималац у Српској 650 КM
  12h 19m
  0
 • Да ли се некадашњи гигант дефинитивно гаси?
  14h 8m
  0
 • Свједок: Причао сам са дјететом да не чује како му силују мајку
  13h 45m
  0