Promocija knjige profesora Miloša Kovačevića "Srbistički ogledi"

18.08.2021. 08:46
0
IZVOR: SRNA

U okviru kulturno-zabavne manifestacije "Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu" za danas je, u organizaciji Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo, planirano predstavljanje knjige Miloša Kovačevića "Srbistički ogledi".

Planirano je da o knjizi, osim autora, govori Milanka Babić, a sa ovim profesorima u okviru svojevrsne javne tribine biće riječi i o položaju srpskog jezika danas.

Promocija je zakazana za 18.00 časova na Trgu Srbija.

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva pripremio je i popuste do 70 odsto na njihova izdanja beletristke, stručne knjige i izdanja za djecu.

Sinoć su u Matičnoj biblioteci Istočno Sarajevo promovisane knjige Književnog fonda "Sveti Sava" od autora Radoslava Samardžije "Govorim srpski", Save Živkovića "Novi svjetski poredak uništava planetu" i "Pred našim očima" te monografija "Rođeni vječno da žive" Milanka Čobovića, koju je izdala Narodna biblioteka Pale.

Veče prije, održan je Sajam knjiga pod pokroviteljstvom opštine Istočno Novo Sarajevo. Nakon otvaranja sajma, upriličena je promocija izdavačke djelatnosti Matične biblioteke Istočno Sarajevo, koja je i organizator ovog sajma.

Komentari 0
Povezane vijesti
U nedjelju promocija knjige "Srpsko srce Johanovo" u Palama U nedjelju promocija knjige "Srpsko srce Johanovo" u Palama
Promovisana knjiga „...i druge priče“ Saše Kneževića u Istočnom Sarajevu Promovisana knjiga „...i druge priče“ Saše Kneževića u Istočnom Sarajevu
U četvrtak promocija knjige „...i druge priče“ Saše Kneževića U četvrtak promocija knjige „...i druge priče“ Saše Kneževića
Najčitanije
 • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
  1h 33m
  0
 • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
  14h 10m
  1
 • „Dom invest“ gradi dom za vas
  23h 44m
  1
 • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
  17h 58m
  0
 • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
  23h 2m
  1