Promocija knjige profesora Miloša Kovačevića "Srbistički ogledi"

18.08.2021. 08:46
0
IZVOR: SRNA

U okviru kulturno-zabavne manifestacije "Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu" za danas je, u organizaciji Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo, planirano predstavljanje knjige Miloša Kovačevića "Srbistički ogledi".

Planirano je da o knjizi, osim autora, govori Milanka Babić, a sa ovim profesorima u okviru svojevrsne javne tribine biće riječi i o položaju srpskog jezika danas.

Promocija je zakazana za 18.00 časova na Trgu Srbija.

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva pripremio je i popuste do 70 odsto na njihova izdanja beletristke, stručne knjige i izdanja za djecu.

Sinoć su u Matičnoj biblioteci Istočno Sarajevo promovisane knjige Književnog fonda "Sveti Sava" od autora Radoslava Samardžije "Govorim srpski", Save Živkovića "Novi svjetski poredak uništava planetu" i "Pred našim očima" te monografija "Rođeni vječno da žive" Milanka Čobovića, koju je izdala Narodna biblioteka Pale.

Veče prije, održan je Sajam knjiga pod pokroviteljstvom opštine Istočno Novo Sarajevo. Nakon otvaranja sajma, upriličena je promocija izdavačke djelatnosti Matične biblioteke Istočno Sarajevo, koja je i organizator ovog sajma.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana knjiga "Jedinica žandarmerije Pale" Promovisana knjiga "Jedinica žandarmerije Pale"
Predstavljen Ružićev "Pun kofer priča" Predstavljen Ružićev "Pun kofer priča"
Promocija knjige „Mala zbirka velikih promisli" u četvrtak u Istočnom Novom Sarajevu Promocija knjige „Mala zbirka velikih promisli" u četvrtak u Istočnom Novom Sarajevu
Najčitanije
 • Sjećanja Hrešana na dolazak Austrougarske imperije u BiH
  1h 44m
  0
 • Nataši Ćejić potrebna naša pomoć
  10h 52m
  2
 • Noćni uspon na vrh Trebevića (FOTO)
  7h 39m
  1
 • Đogo: Zabranom podizanja tri prsta završen proces etničkog čišćenja "otvorenog grada"
  7h 29m
  6
 • Preminuo glumac Saša Petrović
  11h 35m
  1