Данас без струје дио Источног Новог Сарајева

29.11.2019. 08:48
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа није било рођених беба. Љекарску интервенцију затражило је 47 пацијената.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево у протекла 24 часа није имала интервенција.

Данас ће, због планираних радова на 10 kV далеководу Тилава, у периоду од 10:00 до 15:00 часова, без напајања електричном енергијом остати сви потрошачи који се напајају преко овог електроенергетског објекта.

Из КП „Водовод и канализација“а.д. Источно Сарајево обавјештавају кориснике да ће због прерасподјеле расположивих количина воде, а у циљу акумулирања воде на главном резервоару на Филтер постројењу, без водоснабдијевања у наредним данима од 19,00 до 6,00 часова остати насеље Војковићи.

Потрошачи у улицама Илиџанска, дио Светосавске и дио Старине Новака, који се снабдијевају са резервоара "Горњи Которац" (Јоксимовићи) уредно водоснабдијевање ће имати од 9:00 часова.

Потрошачи у улицама Карађорђева и дио Цара Лазара уредно водоснабдијевање ће имати од 7:00 часова.

-Због недовољних количина воде апелујемо на све наше потрошаче да максимално рационално троше воду – наводи се у саопштењу.

Саобраћај се јутрос у већем дијелу Републике Српске и Федерације БиХ одвија по мокрим и клизавим коловозима, а магла мјестимично смањује видљивост на дионицама у котлинама и уз ријечне токове, посебно на ширем подручју Трнова.

На свим дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина повећена је могућност ситнијих одрона камења и земље на коловоз.

У току је изградња МХЕ Крупац на ријеци Жељезници, због чега се саобраћај на дионици магистралног пута Крупац-Богатићи, на подручју општина Источна Илиџа и Трново одвија наизмјенично, једном траком.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјенљиво облачно вријеме, уз сунчане периоде и повремену кишу, док ће у Херцеговини поподне бити пљускова са грмљавином.
Током ноћи очекује се престанак падавина и разведравање, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша температура ваздуха биће од девет до 15, на планинама око шест степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар јужног и југозападног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Коментари 0
Повезане вијести
Повећана опасност од одрона, магла у котлинама Повећана опасност од одрона, магла у котлинама
Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи
Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 53m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 44m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 31m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    8h 57m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 39m
    0