Данас је чаробан датум, посебан за све на планети

02.02.2020. 12:08
0
ИЗВОР: Avaz

Данашњи дан посебан је за све на планети. Други фебруар 2020. године датум је који се идентично чита слијева надесно и обратно – 02. 02. 2020.

Ако бисте повукли осу симетрије иза друге тачке, цифре у овом датуму би се преклопиле.

Оно што је посебно значајно јесте да се претходни пут оваква подударност догодила прије више од 900 година. То је било 11. новембра 1111. године, пише "Bild.de".

Наредни овакав датум долази тек за 101 годину – 12. децембра 2121. године, наредни за 909 година – 3. март. 3030.

Овакав број у свијету је још од 17. вијека познат као палиндром, иако му се коријени везују за античку Грчку.

Означава појмове који се унапријед и уназад могу прочитати да им се не промјени значење. Примјер ријечи које имају ово својство је мадам, али, уз толерантан однос према интерпункцији, могли бисмо навести и добро познату реченицу – Ана воли Милована – са истом особином.

Магичан датум у нумерологији и астрологији

Осим тога што су 2. фебруар 2020. године астролози прогласили датумом за склапање брака, нумеролози упозоравају да специфичан низ бројева какав се, видјели смо на примјерима, ријетко дешава, може имати пресудан утицај на наше животе и донијети велике промјене.

Овај дан је посебно важан за жене јер је испуњен Јупитеровом енергијом, па ће оне имати подршку за стварање правих чуда. Сугерише се да је могућ страх од промјена, али да му не треба дозволити да вас блокира.

Најбољи начини да искористите магију су сљедећи:

– Ово је одличан дан да остварите своје жеље. Потребно је само да замислите да је ваш циљ остварен јер визуализација има велику моћ на овај датум.

– 2. фебруар је одличан да опростите свима који су вас повриједили. Вријеме је да се тако ослободите токсичних људи и емоција које вас дуго оптерећују.

– Осим опроштаја, током овог дана треба да се ослободите свих негативних мисли у будите спремни да ви од некога затражите опроштај.

– Ослободите се зависти, љубоморе, помозите другима и чините добра дијела.

Коментари 0
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    7h 44m
    0
  • Слани мафини
    17h 5m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    19h 0m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    16h 54m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    11h 23m
    3