Данас о испоруци воде Сарајеву

08.08.2019. 09:20
0
ИЗВОР: Срна

Скупштина општине Пале данас би требало на тематској сједници да разматра наставак дистрибуције воде за пиће у федерално Сарајево, као и давање сагласности на измјену цјеновника испоруке воде.

Ова сједница пробитно је била заказана за 1. август, али је одгођена за данас када би директор Јавног предузећа "Водовод и канализација" Пале Дејан Којић одборницима треба да представи допуњени извјештај о преговорима са федералним партнерима. 

Предсједник Скупштине општине Пале Синиша Ласица рекао је новинарима раније да грађани Пала не треба да брину јер неће бити повећана цијена воде за пиће нити је та опција у плану ни за приватна нити за физичка лица. 

Он је појаснио да је до прекида сарадње два водоводна предузећа из Пала и Сарајева дошло због цијене воде за пиће, али и због понашања руководства сарајевског "Водовода". 

 

Према његовим ријечима, од одлуке одборника да ли ће се "трговати" водом за пиће са федералним Сарајевом зависиће ликвидност, односно будућност "Водовода и канализације" Пале. 

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Како је страдао митрополит Петар Зимоњић Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    6h 8m
    0
  • Партизан мијења име!
    23h 3m
    4
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    6h 15m
    3
  • Код Трнова ухапшено лице због криволова
    6h 24m
    0
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    2h 57m
    0