Данас промоција кадета Полицијске академије

21.12.2021. 08:42
0
ИЗВОР: Срна

Министарство унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске организује данас у Залужанима код Бањалуке промоцију 326 кадета 22. класе Јединице за полицијску обуку Полицијске академије и 22 кадета осме класе за припаднике Специјалне антитерористичке јединице /САЈ/ који су успјешно завршили школовање.

Овом приликом биће потписани уговори са 306 кадета 23. класе Јединице за полицијску обуку - Полицијске академије и осам кадета девете класе за припаднике САЈ-а који су тек почели са својим школовањем.

Промоција ће бити одржана у Центру за обуку у Залужанима са почетком у 12.00 часова, најављено је из МУП-а Републике Српске.

Изјаве за новинаре планиране су након завршене промоције.

Коментари 0
Повезане вијести
Промоција кампање о опасностима ватреног оружја у Источном Новом Сарајеву (ФОТО) Промоција кампање о опасностима ватреног оружја у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
Превентивна кампања „Лако је брзину смањити“ у Доњим Булозима Превентивна кампања „Лако је брзину смањити“ у Доњим Булозима
Припадници Полицијске управе Источно Сарајево у акцији добровољног даривања крви Припадници Полицијске управе Источно Сарајево у акцији добровољног даривања крви
Најчитаније
 • Уједињена Српска ће имати свог кандидата за начелника општине Источна Илиџа
  15h 53m
  0
 • Преминуо Никола, отац херој
  18h 11m
  0
 • Јак земљотрес погодио БиХ
  10h 34m
  0
 • Завршен програм цјеложивотног учења на Електротехничком факултету у Источном Сарајеву (ФОТО)
  18h 22m
  0
 • „Дани тикве“ сљедећи викенд у Источном Сарајеву
  16h 38m
  1