Данас смотра фолклора ветерана и рекреативаца у Палама

31.08.2024. 13:29
0
ИЗВОР: katera.news

Друга смотра фолклора ветерана и рекреативаца под називом „Вози ме на Пале“ биће одржана данас на Градском тргу у Палама.

Окупљање друштава је предвиђено за 16.00 часова испред Саборног храма, од 17.00 часова слиједи дефиле променадом, а затим ће услиједити наступи друштава на Градском тргу са почетком од 17.30 часова, најавили су из Културно-умјетничког друштва “Младост”, које је и организатор смотре.

На смотри ће наступити 13 културно-умјетничких друштава из региона који иза себе имају играчко искуство дуго више од 40 година.

Како су навели из овога друштва, циљ смотре је да на више начина покажу аутентичну слику народне умјетности и снагу српске традиције, као и да промовишу богатсво овога краја и истакну оно по чему је он препознатљив - традицију, лијепе обичаје и гостољубиве људе.

Коментари 0
Повезане вијести
Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак
Хуманитарно вече за Милана Маџгаља у петак у Палама Хуманитарно вече за Милана Маџгаља у петак у Палама
Пале: Српска демократска странка и Социјалистичка партија подржале Дејана Којића (ВИДЕО) Пале: Српска демократска странка и Социјалистичка партија подржале Дејана Којића (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 44m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 35m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 22m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    8h 48m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 30m
    0