Данас свечана академија и промоција 29 дипломираних инжењера

08.06.2022. 08:53
0
ИЗВОР: srna.rs

На Машинском факултету Универзитета у Источном Сарајеву данас ће бити одржана свечана академија поводом обиљежавања 28 година успјешног рада у оквиру овог универзитета и 63 године традиције високошколског образовања у подручју машинске струке.

Биће уприличено и уручење диплома за 29 дипломираних инжењера и три мастера машинства који су звање стекли у протеклој години, најављено је са Машинског факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

У оквиру свечаности биће уручена признања најбољим студентима, професорима и асистентима за изузетне резултате у научноистраживачкој дјелатности, те радницима за дугогодишњи предан рад на Машинском факултету.

Посебна признања биће уручена представницима привредних субјеката који су дали значајан допринос у раду и афирмацији Факултета и кроз низ активности омогућили додатно усавршавање студената и повећање њихових компетенција и вјештина са практичног аспекта.

Почетак свечане академије је у 11.00 часова, а изјаве за медију у 10.45 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа
Одржана академија посвећена српском пјеснику Добрици Ерићу у Источном Новом Сарајеву (ФОТО) Одржана академија посвећена српском пјеснику Добрици Ерићу у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    23h 48m
    10
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    14h 43m
    0
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    13h 32m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    23h 54m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    16h 9m
    0