Детаљи несреће у тунелу

18.09.2022. 14:19
0
ИЗВОР: srna.rs

Радник чији су иницијали А.Ђ. /55/ из Живиница погинуо је јутрос у обрушавању тунела "Зови До" у мјесту Џинова махала у општини Невесиње, а повријеђени су тридесетседмогодишњи радник из Доњег Вакуфа и педесетпетогодишњи радник из Билеће, речено је Срни у полицији.

Директор Болнице Невесиње Велибор Миливојевић изјавио је Срни да су два повријеђена радника збринута у овој здравственој установи и да су ван животне опасности.

- Један радник је примљен са лакшим тјелесним повредама и задржан је на посматрању, други има прелом лијеве поткољенице и ван је животне опасности, те је задржан на посматрању и даљој медицинској обради - навео је Миливојевић.

Директор Хидроелектране "Дабар" Славиша Стајић изјавио је Срни да је ријеч о радницима предузећа "Интеграл инжињеринг", које је извођач радова на тунелу.

Он је навео да тијело настрадалог радника није извучено и да се покушава наћи рјешење како да се дође до њега, а да људски животи не буду угрожени.

- Покушали су да га извуку, али се онда догодио додатни одрон који је затрпао и тијело и машину. Тражи се рјешење како да се дође до тијела - додао је Стајић.

Из Полицијске управе Требиње раније је саопштено да ће дежурни тужилац Окружног тужилаштва у Требињу заједно са припадницима те управе извршити увиђај на лицу мјеста кад се стекну услови.

Коментари 0
Повезане вијести
Млади Мостарци и Невесињци очистили православна гробља у Мостару Млади Мостарци и Невесињци очистили православна гробља у Мостару
Језива несрећа: Погинули моториста и жена, дијете (3) тешко повријеђено Језива несрећа: Погинули моториста и жена, дијете (3) тешко повријеђено
Двије особе погинуле приликом слијетања возила Двије особе погинуле приликом слијетања возила
Најчитаније
  • Грађани траже помоћ због змија
    23h 52m
    1
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    9h 45m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    13h 9m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    8h 38m
    0
  • Матуранти Средњошколског центра „Источна Илиџа“ посјетили Пребиловце (ФОТО)
    11h 30m
    0