Детаљи пуцњаве у Сарајеву: Једна особа рањена, друга тешко повријеђена

21.06.2023. 12:15
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Једна особа рањена је у синоћњој пуцњави која се десила у вечерњим сатима у Улици Зелених Беретки у Сарајеву, док је друга особа повријеђена.

Како наводе из полиције, ПУ Стари Град обавијештена је око 19.35 сати да је у овој улици, која се налази на подручју Старог Града дошло до употребе ватреног оружја, пише „Аваз“.

Доласком на мјесто догађаја полицијски службеници су установили да је након физичког сукоба више особа дошло до употребе ватреног оружја.

Два мушкарца су због нанесених повреда збринута у КЦУС, те је након љекарске обраде констатовано да је Т.К, (42) устријељен у ногу, о чијем степену повреде се љекар није могао изјаснити, те је задржан на Клиници на ортопедију ради даљег лијечења.

За мушкарца Н.С,(42) констатовано је да је задобио тешку повреду у физичком обрачуну, те је након љекарске обраде пуштен на кућно лијечење. Обавијештен је дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, а увиђај су обавили припадници Управе полиције МУП-а КС.

Истог дана, због постојања основа сумње да је починио кривична дјела изазивање опште опасности и тешка тјелесна повреда, лишен је слободе И.М. (40) из Сарајева. Осумњичени је предат у Просторије за задржавање МУП-а КС, а полицијски службеници настављају рад на документовању кривичних дјела, наводи се у саопштењу МУП-а КС.

Коментари 0
Повезане вијести
Митрополит Хризостом сутра служи вечерње у Саборном храму Митрополит Хризостом сутра служи вечерње у Саборном храму
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Мотоциклиста тешко повријеђен у удесу код Бијељине Мотоциклиста тешко повријеђен у удесу код Бијељине
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    23h 52m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    22h 36m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    17h 21m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    14h 20m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    15h 32m
    0