Детаљи трагедије у Олову: Кренули с унуком на дочек Нове године и погинули

01.01.2020. 20:01
0
ИЗВОР: Srpska.info

У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у уторак у Олову, живот су изгубули супружници Казафер и Алзира Бечић из Бановића.

Они су кренули на дочек Нове године у Сарајево и повели своју једину унуку која је овом приликом задобила тешке тјелесне повреде и тренутно се налази ван животне опасности.

Према незваничним информацијама дјевојчици су сломљене обе ноге. Они су из Бановића кренули са унукиног маскембала који је одржан у Основној школи Бановићи коју унука похађа. Из још увијек, непознатих разлога, Бећићи су с Пассатом 8 подлетјели под цистерну.

Несрећа се догодила око 13:30 х и зазвала велике неприлике на путу према Сарајеву уочи новогодишњег славља.

Казафер и Алзира су угледни грађани Бановића чија је погибија изазвала велики шок. Пријатељи и комшије своју тугу не крију. Ипред зграде у којој су живјели сами, данас је сабласно, тужно и болно.

Од комшија се могла чути само туга у гласу. Иначе, Казафер је важио за угледаног бановићког привредника, доброг комшију и пријатеља.

У посљедње вријеме породицу Бећић су задесиле бројне несреће. Супруга Алзира прије само неколико мјесеци изгубила је два брата. Њене радне колеге кажу да је на маскенбалу била радосна заједно са унуком, као да се коначно била опоравила од недавних губитака најмилијих.

Казафер је био генерални директор "Електроремонта" Бановићи, а обављао је и неколико значајних друштвених и политичких функција у Бановићима. Био је и угледни професор на Машинском факултету у Тузли, пише "Аваз".

Коментари 0
Повезане вијести
На путевима у БиХ лани погинуло 255 лица На путевима у БиХ лани погинуло 255 лица
У саобраћајној несрећи у Власеници смртно страдао мушкарац У саобраћајној несрећи у Власеници смртно страдао мушкарац
Мјере забране осумњиченој за изазивање саобраћајне несреће Мјере забране осумњиченој за изазивање саобраћајне несреће
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    15h 51m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    5h 4m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    4h 58m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    4h 35m
    1
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    19h 55m
    0